Gothic Multiplayer JUŻ JEST!

Jeżeli był już taki temat to przepraszam :)

To nie żart! Gothic Multiplayer wyszedł już 23 stycznia o godzinie 12:00. Mod stworzyli Polacy! Pamiętacie niemiecką grupę GothicX która zapowiadała multiplayer, niestety prace zostały wstrzymane ale na odwet przybył Gothic Multiplayer Team!!

Musimy bardzo podziękować GothicX gdyż multiplayer działa na ich rozwiązaniach!

Teraz dość gadania. Samodzielny mod działa pod Gothic II z dodatkiem Noc Kruka.

Ściągnijcie z ich stronki : http://www.gothic-multiplayer.pl/

Jeżeli masz problem(niektórzy mają :P )ze znalezieniem dużego napisu "POBIERZ!" jest z prawej strony w pierwszym okienku od góry!

Tylko nie gadać że to fake bo się skompromitujesz ;)

100% fake:).

Piszesz 1 post na tym forum wbijasz jak do domu z buta w drzwi wygłaszasz jakaś mowę i myślisz ze ci każdy w nią uwierzy, coś mi tu śmierdzi ale jeżeli naprawdę jest tak jak mówisz to składam honor.

EDIT

Sprawdziłem stronę no nie wydaje się w sumie fake :)

Dark masz poczucie humoru. I tak gothic multi jest już od jakiegoś miesiąca jak się subskrybuje odpowiednie osoby na yt to się o tym wie :)

Eh czy ktorykolwiek z panow ktory sie wypowiedzial ze to fake chociaz probowal w to grac ??

Gra sie dobrze lekkie lagi ale jest ok ;)

A mówiłem żeby nie pisać że to fake bo można się skompromitować :P

Gothic Multiplayer... Kiedyś o tym słyszałem. Jeśli to naprawde nie jest fake to na 100% zagram. Dzięki za info HordaR!

Gothic MULTIPLAYER, najs!

To co, działa ?

Działa Wujciu działa, chcesz dowodu?

Wejdź na ich forum i poczytaj wypowiedzi graczy ;)

Dobra, odkopie płytki z Gothic'iem i wtedy pobiorę.

Ja na to 3 lata człowieku czekałem :D

Dobra, odkopie płytki z Gothic'iem i wtedy pobiorę.Ja na to 3 lata człowieku czekałem

Nie tylko ty Wujciu... ;)

A ja 5 lat.

Tylko nie spodziewaj się zajefajnych trybów bo można nazwać tą wersję gry jako beta.

Dopiero co twórcy zaczęli dawać "władzę" adminom na serwach, o bajerach pomyślą później, jak na razie podstawy B)

Kiedyś pamiętam był taki projekt, ale upadł.

Sam fakt chodzenia po Khorinis ze znajomymi, będzie piękny ;]

A jak z potworami i npc, są ?

Będą zwierzaki i NPC ale jak na razie to raczej tryb DM.

Wiesz jak na razie muszą się zająć rzeczami które mają większy priorytet.

Ale już napaleńcy tworzą mody do GMP. Będziesz mógł chodzić po dolinie górniczej z Gothica I :)

Niedopracowane jest wszystko. Lepiej poczekać jak naprawią, teraz to jest tryb pre-beta według mnie.

I skad ja teraz wezme Gothica :D

Jeżeli był już taki temat to przepraszam To nie żart! Gothic Multiplayer wyszedł już 23 stycznia o godzinie 12:00. Mod stworzyli Polacy! Pamiętacie niemiecką grupę GothicX która zapowiadała multiplayer, niestety prace zostały wstrzymane ale na odwet przybył Gothic Multiplayer Team!!Musimy bardzo podziękować GothicX gdyż multiplayer działa na ich rozwiązaniach!Teraz dość gadania. Samodzielny mod działa pod Gothic II z dodatkiem Noc Kruka.Ściągnijcie z ich stronki : http://www.gothic-multiplayer.pl/index.php/plJeżeli masz problem(niektórzy mają )ze znalezieniem dużego napisu "POBIERZ!" jest z prawej strony w pierwszym okienku od góry!Tylko nie gadać że to fake bo się skompromitujesz

HordaR jak napisałeś link do stronki to od dwu kropka daj odstęp nie trzeba będzie kopiować linku tylko od razu klikać, jak ja w cytacie zrobiłem.

I skad ja teraz wezme Gothica

To Ty go w ogóle nie masz? Wstyd.

Poza tym, allegro.

Fake to to raczej nie jest bo trąbiły o tym różne serwisy z grami, nawet na Wykopie o tym było.

Niedopracowane jest wszystko. Lepiej poczekać jak naprawią, teraz to jest tryb pre-beta według mnie.

Po to są pokazywane alfy, bety i inne niedopracowane wersje, żeby je dopracować. Jak nikt nie będzie grać bo "niedopracowane" to nie będzie też czego poprawiać.