Siemka znowu mam dylemat co zakupic Gears of War czy może Urneal Tournament 3 chodzi mi o multi oczywiscie proszę o szybka odp.
GOW czy może UT3
Ut 3. Czemu? Powód prosty , dynamika
UT3. z tego co sie orentuje, to do tej gry powstaje tez psoro modow, wiec bedziesz mial duzy wybor. ja zreszt asam chyba skusze sie na ut3, bo teraz mozna kupic w miare tanio (po premierze 130...)
Blagam was GW jest swietna gra... niestety nikt prawie nie gra w to na MP. Za slaba reklama.
co do najnowszego UT(bo chyba o niego chodzi) www.gram.pl polecam ten portal dowiesz sie ze UT jest tak samo tragicznym wyborem jak GW. UT poza swietnym silnikiem/dynamika/ciekawym MP ma ten sam problem... gra jest naprawde dobra a tez prawie nikt w nia nie gra na MP. Jak chcesz naprawde pograc fajnie na sieci... Enemy Teretory: Quake Wars, Battlefield, CoD4/5, Crysis Wars, Frontlines: Fuel of War.
A jak koniecznie chcesz wybierac miedzy tymi dwoma to faktycznie UT
Enemy Teretory: Quake Wars
fuj. to juz lepiej wybrac ET
Battlefield
kiedys sporo osob gralo nie wiem jak teraz. jezeli gra nadal jest popularna, to tez ja polecam, ale tylko wtedy, jezeli masz zamiar grac z jakims klanem. gra na publicu jest slaba.
CoD4/5,
jak juz cod, to raczej 4. osobiscie mi sie nie podoba, ale ludzie chwala, wiec tez ci polece;p.
Crysis Wars
gralem tylko w Crysis, a tam multi byl slaby. nawet bardzo. nie wiem, czy crysis wars wsprowadza jakies wieksze zmiany, ale jezeli nie, to nie polecam.
Frontlines: Fuel of War
a w to nie gralem, wiec ciezko mi sie wypowiadac. z tego co czytalem, to jest to gra bardzo podobna do battlefield. bf CHYBA popularniejszy, wiec ja bym sie sklanial ku tej grze.
Na twoim miejscu kupilbym UT... ale to twoj wybor... Poszukaj sobie opinii o tych grach na innych stronach
Ja na twoim miejscu kupił bym UT sam ostatnio kupiłem i poprostu miód cud . Dynamika, piękna grafika nic tylko grać
@Dzz
Tez osobiscie wole TU. Tyle ze w UT malo ludzi gra. Gra okazala sie klapa... w USA prawie nikt w to nie gra. Firma poprostu zj***la reklame tej gry.
Fakt CoD4 lepsiejsze
Crysis rozni sie sporo od Crysisa Wars. Crysis Wars ma dodatkowe 2 tryby gry, nowe mapki i wiekszy naklad na zachowanie broni. Mi sie podoba
Frontlines... ma podobny problem co UT(moze troche mniejszy bo nawet 2 ligi ruszyly) Gra jest swietna... ale ma troche problemow z realizmem.
Tyle ze w UT malo ludzi gra. Gra okazala sie klapa... w USA prawie nikt w to nie gra. Firma poprostu zj***la reklame tej gry.
no nie wiem czy reklame. gra bardzo popularna, ale wsrod piratow. tworcy podali, ze zanotowali pare milionow (dokladnej liczby nie pamietam, ale to bylo cos ok 40?) prob dolaczenia do rozgrywki przez nielegalne cd key. oczywiscie trzeba pamietac, ze pare osob probowalo wejsc parokrotnie...wiec patrzac logicznie, gra powinna sie sprzedac o jakies 3mln kopii wiecej. nie musze mowic o tym, ze podniosloby to popularnosc ut3:P
U3 tylko 3 gry moga rownac sie dynamika Q3 i ET bo jest zrobione na silniku Q3, a GOW no coz jedna z wielu konsolowych strzelanek(ostatnio pykalem u qmpla na XBOXie i przyznam ze mi sie nie podoba juz bardziej mnie ucieszyla gra w Star Wars : The Force Unleashed)
Ja osobiśćie polecam UT chociaż GOW też nie jest złe obie gry są wypasione
Siemka znowu mam dylemat co zakupic Gears of War czy może Urneal Tournament 3 chodzi mi o multi oczywiscie proszę o szybka odp.