GowGame - nowa jajowata gra mmorpg

Witajcie , cześć i czołem

pytacie skąd się wziołem?

Jestem wesoły Chippy, i chciałem zaprezentować moją najnowszą grę MMORPG, czyli

GowGame.

Jest ona na mocno zmodyfikowanym silniku xtremeworlds.

Jak można się domyślić - gra jest na razie hostowana na moim komputerze - więc długo nie pogramy (na razie) ;].

Aktualna wersja gry: v1.5

2 serwery:

1s - Exp x1 : 2s - exp x15 (aktualnie OFF)

45 Itemów - Cały czas się powieksza

72 Map

41 NPC

Chodzi o to, że GowGame jest bardzo satyryczną grą, z mądrym humorem.

Można kupić domek , coś dla ogarniętych sweetem

s1.png

s2.png

s3.png

link:

http://gowgame.pl/GowGAME_1.5.rar

Zapraszam do grania (gowgame.pl) i wysyłania dotacji na paypal : emu.chippy@gmail.com (mam 12 lat, sam se "tak o" nie uzbieram 25zł na serwer miesięcznie - ale też zbieram ;]).

Im więcej graczy, tym większa możliwość sponsoringu VPS'a ;].

Pozdrawiam gorąco

Chippy

creator of the GowGame ;]

ps. jeżeli jest to reklama, można to usunąć - ale po jaką cholerę ktoś uważa to za reklamę, jeżeli to jest po prostu temat o mmorpg? ;].

Eee... Rozjebałeś mnie na drobne kawałeczki... Wybacz, ale jak można nie uzbierać 25zł miesięcznie? Nawet z bardzo poważnymi problemami finansowymi, nie jest to żaden problem/wyczyn.. Dla mnie to wyłudzanie pieniędzy a nie składka na server.

Gra jest dużo gorsza od tibi, nie wspomnę o grafice. A to że masz 12 lat, przesądziło o wszystkim - Gra wytrzyma max miesiąc i to przy dobrych lotach.

Nie bierz się za rzeczy o których nie masz pojęcia. By taka gra się rozwijała musiałbyś znać języki C++/Delphi/Pascal etc... Ewentualnie musiałbyś mieć w teamie osobę która zna się na tym. A znając życie, nawet o tych językach nie słyszałeś. Bo co to za gra w której "aktualizacje" które wprowadzają tylko kilka marnych npc/potworów/broni? Odpowiedz sam sobie

Mam nadzieję że zrozumiałeś zawartość moich wypocin.

W twoim poście urzekła mnie jedna wzmianka, mianowicie taktująca o możliwości zakupu domów. Tylko ze względu na to, pobiorę tą "grę"

Eee... Rozjebałeś mnie na drobne kawałeczki... Wybacz, ale jak można nie uzbierać 25zł miesięcznie? Nawet z bardzo poważnymi problemami finansowymi, nie jest to żaden problem/wyczyn.. Dla mnie to wyłudzanie pieniędzy a nie składka na server.Gra jest dużo gorsza od tibi, nie wspomnę o grafice. A to że masz 12 lat, przesądziło o wszystkim - Gra wytrzyma max miesiąc i to przy dobrych lotach.Nie bierz się za rzeczy o których nie masz pojęcia. By taka gra się rozwijała musiałbyś znać języki C++/Delphi/Pascal etc... Ewentualnie musiałbyś mieć w teamie osobę która zna się na tym. A znając życie, nawet o tych językach nie słyszałeś. Bo co to za gra w której "aktualizacje" które wprowadzają tylko kilka marnych npc/potworów/broni? Odpowiedz sam sobieMam nadzieję że zrozumiałeś zawartość moich wypocin.W twoim poście urzekła mnie jedna wzmianka, mianowicie taktująca o możliwości zakupu domów. Tylko ze względu na to, pobiorę tą "grę"

Zdecydowanie bardziej "mocniejsze" są te update'y, w zasadzie - po screenach gry nie poznasz - pograj a zobaczysz ;]. Gra jest oparta mocno na visual basicu , który sam znam - oraz także piszę w nim.

Naprawdę, jeżeli uważasz że to że mam 12 lat oznacza po prostu że nie zrobię dobrej gry, oznacza że nie umiesz pomyśleć z wyobraźnią ;p..

pozdro

Ech... Nie pojmujesz tego co napisał. Żeby stworzyć grę to trzeba wiedzieć jak się do tego zabrać, pomysł na fabułę to podstawa. Wiele jest gier w takiej formie... jaką ty przedstawiasz, a 99.9% z nich pada po 2 tygodniach do 2 miesięcy max! Więc jeżeli chcesz pokazać że zabrałeś się do tego porządnie to zbierz ekipę i zrób coś dobrego, a nie kolejną grę (o ile da się to tak nazwać) opartą o te mapy bitowe...

I nie ma tu nic do tego twój wiek.

Wielki bra przemówił! Przemyśl to.

Wielki bra przemówił! Przemyśl to.

Zrobię to, mam ekipę (łebmasterzy, "java makerzy" i 2 gfxerzy), cały czas GowGame jest w takim jakby "dziecięcym" trybie. Jak będzie wszystko wykończone - pomyślę co zrobić jeszcze.

Thx za uwagi.

:D gra rządzi a , że lubię takie grafy bardziej od 3D to pogram . Tylko włącz ten Ruski serwer ;/

no ale 25 zł na miesiaka to zbyt dużo nie jest -bierzesz kieszonkowe i opłacasz.Bo widzisz jak tworzysz gre trzeba się poświęcac,a nie -zrobiłem gre teraz będę się lenił i nic nie robił ^ ^.Narazie nie sciągne bo ściągam 2 inne gry -nie dla mnie ;[ -dla brata ;/.

no ale 25 zł na miesiaka to zbyt dużo nie jest -bierzesz kieszonkowe i opłacasz.

Ja dostaje miesięcznie dyche (od rodzicow) (mam 14 lat..). więc u mnie byłoby ciężko uzbierać te 25zł miesięcznie xD

/Edit

:ooooooooooo Ta gra wg. mnie to jakaś pomyłka... Grafa jest robiona (chyba) na podobieństwo (via www) my fantasy ;oo i w ogóle raczej nie pociągniecie dłużej niż miesiąc (już ktoś o tym pisał), trzymam kciuki za Was, ale... naprawde, jak już coś zaczynasz, to zrób to dobrze, a nie takie "cuś" wystawiasz..

Gra upadła z miesiąc temu .. ..

Gra upadła z miesiąc temu .. ..

Raczej nie, wszedłem z ciekawości na ich stronę żeby zobaczyć co to w ogóle jest i na stronie głównej widnieje info sprzed 3 dni:

NADCHODZIMY !! Gowgame znów będzie działać

Witam, dzisiaj wreszcie po wielu błędach z serwerem, i innych sprawach o ktorych nie chcieli byśmy mówić. Udało nam się uruchomić serwer...
A nowości które na pewno zostaną wprowadzone:
- Patcher - Okienko pokazujące czy została wypuszczona nowa wersja GowGame.
- Kilka nowych tekstur
- Poprawiono kilka błędów.
- Reset postaci
- Zmiana Wersji GowGame 1.7 - Beta, Na Gowgame 1.0.
Oznacza to że wchodzimy w całkiem inna Gre, która zostanie napewno urozmaicona i poprawiona do granic bólu !!
Jeśli macie jakieś rady, pomysly zapraszam na forum !!

Tak czy siak dla mnie strata czasu.

Dla mnie takie gry to na 5 min max. Wolę nie rozwijać wypowiedzi.

Powiem tyle. Gra nie ma prawa istnieć. Grafika jest taka sama jak w RM bo taką jest stworzyć najłatwiej. Silnik jest do d**y bo jest napisany w VB i założe sie że nie został zedytowany. Tutaj znajdziecie wszystko co napewno znajdziecie w tej grze (skrypty, grafiki, soundy) ten silnik ma tylko jeden + a mianowicie questy. Eclipse nie ma questmakerów tylko trzeba skrypcic a ten ma qm. serwer ma głupie opcje tj. MassExp ( do 99999 expa), MassKill i jest napisany w VB. daje wam 20 dni zycia. Jeżeli masz przeciętny komputer to pociągnie 20 osób na tych 71 mapach.

@ EDIT

Zrobię to, mam ekipę (łebmasterzy, "java makerzy" i 2 gfxerzy), cały czas GowGame jest w takim jakby "dziecięcym" trybie. Jak będzie wszystko wykończone - pomyślę co zrobić jeszcze.

1. WEBmaster a nie łeb

2. programiści a nie java makerzy

3.POLEGŁEŚ CHOPIE, BO SILNIK JEST NAPISANY W VB A NIE W JAVIE!!!!!

Jest ona na mocno zmodyfikowanym silniku xtremeworlds
jasne

//Przegiąłeś pałe, ostrzeżenie - Mr. Hania

Poprafka Hanii, mówi się "Pałka się przegła" ~ Q8A

Witajcie , cześć i czołem

pytacie skąd się wziołem?

Jestem wesoły Chippy, i chciałem zaprezentować moją najnowszą grę MMORPG, czyli

GowGame.

Jest ona na mocno zmodyfikowanym silniku xtremeworlds.

Jak można się domyślić - gra jest na razie hostowana na moim komputerze - więc długo nie pogramy (na razie) ;].

Aktualna wersja gry: v1.5

2 serwery:

1s - Exp x1 : 2s - exp x15 (aktualnie OFF)

45 Itemów - Cały czas się powieksza

72 Map

41 NPC

Chodzi o to, że GowGame jest bardzo satyryczną grą, z mądrym humorem.

Można kupić domek , coś dla ogarniętych sweetem

s1.png

s2.png

s3.png

link:

http://gowgame.pl/GowGAME_1.5.rar

Zapraszam do grania (gowgame.pl) i wysyłania dotacji na paypal : emu.chippy@gmail.com (mam 12 lat, sam se "tak o" nie uzbieram 25zł na serwer miesięcznie - ale też zbieram ;]).

Im więcej graczy, tym większa możliwość sponsoringu VPS'a ;].

Pozdrawiam gorąco

Chippy

creator of the GowGame ;]

ps. jeżeli jest to reklama, można to usunąć - ale po jaką cholerę ktoś uważa to za reklamę, jeżeli to jest po prostu temat o mmorpg? ;].