mam takie pytanie. Swojego czasu bawiłem się trochę twinkami i mi to sprawiało przyjemność. Orientuje się ktoś czy jak bym chciał pograć do 20lev na globalu to czy istnieje jakaś możliwość zagrania bez kupowania gry( nie mówię o abonamencie tylko o podstawie i dodatkach). o ile się orientuję to do jakiejś tam wersji na pewno w internecie można ściągnać
Gra a kupno
Do 20 poziomu masz za darmo, ale nic nie zrobisz, bo żeby pograć sobie twinkiem to potrzebujesz heirloomy, a ich nie zdobędziesz bez kupowania dodatków i abonamentu.
ale czy da się ściągnąć world of draenor jakoś legalnie za darmo? czy może nawet nie trzeba go ściągać aby chodziło do 20levelu
Żeby pograć w Woda to musisz kupić dodatek, czy tak trudno wygooglować ?
Ja nie rozumieć co ty mówić, a tak serio chcesz za darmo niedopracowaną, bez najnowszych dodatków grę z bugami graj na privach, nie? to płać abonament, proste .
ale czy da się ściągnąć world of draenor jakoś legalnie za darmo? czy może nawet nie trzeba go ściągać aby chodziło do 20levelu
Grając na trialu zawsze masz najnowszy patch.
Tak jak wyżej, do 20 poziomu mozesz grać na "pełnym" globie, z tym że zrobienie na trialu maksymalnie wyposażonego twinka bedzię ciężkie.
Na samym trialu nie zrobisz twinka. Patche będziesz miał wszystkie w raz z wod'em, ale nie będziesz miał do niego dostępu, tak jak do innych dodatków.
Wiem, że twink bez heirloomów nie dorasta reszcie normalnych twinków, ale ja nie mam jakiś wielkich ambicji wymiatania w grach. Mi chodzi tylko o to, czy taki trial jest płatny? tzn czy aby mieć triala muszę kupić grę(nie abonament tylko podstawę i dodatki)
Trial jest bezpłatny
ok, super. więcej mi nie trzeba. temat do zamknięcia. Dzięki wszystkim za pomoc. rozdałem łapki tym co pomogli
mam takie pytanie. Swojego czasu bawiłem się trochę twinkami i mi to sprawiało przyjemność. Orientuje się ktoś czy jak bym chciał pograć do 20lev na globalu to czy istnieje jakaś możliwość zagrania bez kupowania gry( nie mówię o abonamencie tylko o podstawie i dodatkach). o ile się orientuję to do jakiejś tam wersji na pewno w internecie można ściągnać