Siemanko : ) szukam gry akcji pomieszanej z bijatyką coś ala Devil May cry chodzi mi o bronie i o styl walki może być też jakaś dobra bijatyka jeśli by ktoś znał taką grę to proszę o wypowiedź z góry dziękuję ;D
Gra Akcji ; )
-Darksider 1 i 2
-Blades of Time
-Bayonetta
-God of War wszystkie części
nie wiem czy dokladnie o cos takiego ci chodzi ale mozesz sprawdzic te gry:
darksiders
warriors orochi
samurai warriors
dynasty warriors
Dodam tylko że chodzi mi o gry na pc i jeśli by można by było to żeby główny bohater byłby mężczyzną to znaczy wszystko tyko nie kobieta
stwory nie stwory
byle by płeć męska
W God of war możesz zagrać przez emulatora. Polecam najlepsza siekanka w jaką grałem.
Emulator God Of War pójdzie mi na karcie graficznej ati radeon 2600 xt hd (512mb) i 2 gb ram?
Kingdom of Amalur: Reckoning - spodoba Ci się Dużo skilli, broni i ogólnie gierka spoko. ^^
Coś wolnego, z zagadkami, z troszeczkę mniejszą ro***erducha to trylogia Prince of Persia.
Emulator God Of War pójdzie mi na karcie graficznej ati radeon 2600 xt hd (512mb) i 2 gb ram?
Nie.
Aczkolwiek 2 część Prince. Jest nastawiona na rozpierduchę (ta co jest na wyspie, i bardziej mrocznai).
Siemanko : ) szukam gry akcji pomieszanej z bijatyką coś ala Devil May cry chodzi mi o bronie i o styl walki może być też jakaś dobra bijatyka jeśli by ktoś znał taką grę to proszę o wypowiedź z góry dziękuję ;D