Gra Akcji ; )

Siemanko : ) szukam gry akcji pomieszanej z bijatyką coś ala Devil May cry chodzi mi o bronie i o styl walki może być też jakaś dobra bijatyka jeśli by ktoś znał taką grę to proszę o wypowiedź :D z góry dziękuję ;D

-Darksider 1 i 2

-Blades of Time

-Bayonetta

-God of War wszystkie części

nie wiem czy dokladnie o cos takiego ci chodzi ale mozesz sprawdzic te gry:

darksiders

warriors orochi

samurai warriors

dynasty warriors

Dodam tylko że chodzi mi o gry na pc i jeśli by można by było to żeby główny bohater byłby mężczyzną :) to znaczy wszystko tyko nie kobieta :D stwory nie stwory :D byle by płeć męska :D

W God of war możesz zagrać przez emulatora. Polecam najlepsza siekanka w jaką grałem.

Emulator God Of War pójdzie mi na karcie graficznej ati radeon 2600 xt hd (512mb) i 2 gb ram?

Kingdom of Amalur: Reckoning - spodoba Ci się ;) Dużo skilli, broni i ogólnie gierka spoko. ^^

Coś wolnego, z zagadkami, z troszeczkę mniejszą ro***erducha to trylogia Prince of Persia.

Emulator God Of War pójdzie mi na karcie graficznej ati radeon 2600 xt hd (512mb) i 2 gb ram?

Nie.

Aczkolwiek 2 część Prince. Jest nastawiona na rozpierduchę (ta co jest na wyspie, i bardziej mrocznai).

Siemanko : ) szukam gry akcji pomieszanej z bijatyką coś ala Devil May cry chodzi mi o bronie i o styl walki może być też jakaś dobra bijatyka jeśli by ktoś znał taką grę to proszę o wypowiedź :D z góry dziękuję ;D