Gra akcji

Tak jak pisze w tytule nie wiem w co zagrać z gatunku akcji... Może znacie jakieś ciekawe, fajne i wciągające tytuły?? Może być to gra wojenna lub normalna strzelanka. Tylko nie podawajcie CoDa, Medal of Honor, Crysis, Far Cry, bo grałem w nie. ;)

Assasin Creed ? :D

Gears of war, Saboteur, Red faction guerrilla, Borderlands

Assasin Creed ?

Grałem, tylko zapomniałem dopisać... Strasznie nudne było to, że gdy było trzeba dotrzeć do jakiegoś przywódcy, cały czas było trzeba wykonać te same misje. Ale ciekawe, co wyjdzie z drugiej wersji.

Poczekaj na Battlefield Bad Company 2, już niedługo a gierka po prostu jest masakryczna.

Poczekaj na Battlefield Bad Company 2, już niedługo a gierka po prostu jest masakryczna.

Wiem :D. Gierka już na Close Beta wygląda ciekawie, ale co dopiero będzie jak wyjdzie pełna wersja.. Tylko teraz chciałem zagrać w coś, co bardziej podchodzi pod singleplayer.

Assassin Creed 2 bedzie obrotem o 180 stopni :) Gra na Nextgeny juz robi miazge :)

Co do gier... Nie dlugo(19 lutego) wychodzi nowy Alien vs Predator a juz na Steam mozna zassac demo i grac na sieci. Tutaj tez moge(o ile nie grales) polecic ci pograc w Mass Effect 1 i 2 Bardzo pozadne tytuly. Tylze ze ME2 jest bardziej FPSowy. A puki co na singla to moze zobacz BioShock. Bardzo ale to bardzo wciagajacy FPS. :)

Co do mass effect to grałem nie dawno w pierwszą część i bardzo mi się spodobała... W drugą część mam zamair zagrać. Zobaczę na ten tytuł BioShock, bo z tego co teraz patrzyłem to gierka całkiem całkiem.

Assasin Creed 2, to ma być taka miazga?

BioShock jest osadzony w wlasnym swiecie... w swoim klimacie... cos jak Half-life2 czy STALKER. Klimat tej gry jest nie co... psychiczny. Mi naprawde dobrze gralo sie w BioShocka... A zaraz tez wychodzi 2 czesc :)

Assassin Creed 2 poza koncepcja z AC1 nie ma z nim nic wspolnego :). Znaczy dalej grasz assassinem. Ale sama gra nie jest juz linniowa. To taki juz bardziej GTA w swiecie renesansu. Jest naprawde mega... jak gralem w to u kumpla to moja moszna zapelnila sie moczem... bo nie chcialem odejsc od konsoli :)

A tak BTW... grales w Half-Life? W sensie 1, 2 i dodatki? Bo to tez sa mega FPSy...

Aktualnie gram w Assasina i musze powiedziec, ze gra wymiata. Calkowicie inna niz 1. Dodano Quick times event i mozna wziac od kogos bron. Kazda bron ma swoj unikalny sposób walki.

BioShock jest osadzony w wlasnym swiecie... w swoim klimacie... cos jak Half-life2 czy STALKER. Klimat tej gry jest nie co... psychiczny. Mi naprawde dobrze gralo sie w BioShocka... A zaraz tez wychodzi 2 czesc

Dodam jeszcze,że Bioshock prezentuje chęć stworzenia podwodnej utopii

A tak BTW... grales w Half-Life? W sensie 1, 2 i dodatki? Bo to tez sa mega FPSy...

W half Life nie miałem okazji grać :(. Niektórzy z kolegów wypowiadaj się, że to lipna gra, a niektórzy, że gra ciekawa... Ale może zobaczę na tą grę później...

Którą byś polecał najpierw zagrać Bioshock, czy half life?

Co do Assasin Creed 2, to premiera na blaszaki ma być chyba w marcu. Na xbox'a gierka podobna rewelacja :P.

Mam pytanie odnośnie Mass Effect. Przeszedłem pierwszą część. Słyszałem, że da się przenieść statystyki z pierwszej części do drugiej (chodzi o podział punktów i lvl), to prawda?? Czy trzeba zacząć od nowa?

Aktualnie gram w Assasina i musze powiedziec, ze gra wymiata. Calkowicie inna niz 1. Dodano Quick times event i mozna wziac od kogos bron. Kazda bron ma swoj unikalny sposób walki.

z tego co mój kumpel mówi można pływać i biegać dlużej po ścianach :D to prawda ? ;>

z tego co mój kumpel mówi można pływać i biegać dlużej po ścianach to prawda ? ;>

Tak

W half Life nie miałem okazji grać . Niektórzy z kolegów wypowiadaj się, że to lipna gra, a niektórzy, że gra ciekawa... Ale może zobaczę na tą grę później... Którą byś polecał najpierw zagrać Bioshock, czy half life?Co do Assasin Creed 2, to premiera na blaszaki ma być chyba w marcu. Na xbox'a gierka podobna rewelacja .Mam pytanie odnośnie Mass Effect. Przeszedłem pierwszą część. Słyszałem, że da się przenieść statystyki z pierwszej części do drugiej (chodzi o podział punktów i lvl), to prawda?? Czy trzeba zacząć od nowa?

Half Life dostal wiele nagrod nie bez powodu ale by poznac cala historie trzeba zagrac w 1-ke(czy to zwykla czy na silniku Sorce) A potem w nastepne czesci... Fabula gry jest tak pokrecona jak seria LOST :). Half Life byl 1 FPSem gdzie mozna bylo wspolpracowac z NPC. Dodam tylko ze Orange Boxa mozna nabyc na allegro za grosze. A ma w sobie HL2, HL2 Episode 1, HL2: Episode 2, Team Forrtese 2, Portal. Co do BioShocka... Jest to ciekawe polaczenie gry FPS z rozwojem samej postaci. No i z bardzo ciekawym pomyslem. Obie gry sa grubasne... Ale jestem fanem HLa :D

Mozna ale lvl nie przechodzi... znaczy specializacja i pare klimatow tak... ALe tu chodzi bardziej o zabieg taki ze dziki save z poprzedniej czesci gra dostosowuje nasze decyzje z ME1 do ME2. Swoja droga ME2 srednio mi podchodzi. ME przeszedlem z wielkim pozytywem. ME2 zatrzymalem sie gdzies na Cytadeli... i jakos mnie nie kreci. Ale to juz kwestia gustow :)

zobacz sobie Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2

Super taktyczna strzelanka. Padasz od 1-2 kulek jak wyłapiesz więc nie możesz biec na rambo tylko zza przeszkód strzelać. Ja się wciągnąłem :)

Moze Dungeon Defense?? Gra jest całkowicie darmowa.

Tyle teraz gier podaliście, że nie wiem którą wybrać :P. Co do mass effect 2, to według TEGO portalu gierka wymiata.

Z Tom Clancy's to grałem w Splinter Cell Teoria Chaosu, gierka ciekawa.

A Assasin Creed 2, ma podchodzić pod DX10?

Czyli interesują Cię tylko fps'y... co ja mogę... ah, tak: Gears Of War, najnowszy S.T.A.L.K.E.R, sam poleciłbym też Killzone2...

Tak jak pisze w tytule nie wiem w co zagrać z gatunku akcji... Może znacie jakieś ciekawe, fajne i wciągające tytuły?? Może być to gra wojenna lub normalna strzelanka. Tylko nie podawajcie CoDa, Medal of Honor, Crysis, Far Cry, bo grałem w nie. ;)