Tak jak pisze w tytule nie wiem w co zagrać z gatunku akcji... Może znacie jakieś ciekawe, fajne i wciągające tytuły?? Może być to gra wojenna lub normalna strzelanka. Tylko nie podawajcie CoDa, Medal of Honor, Crysis, Far Cry, bo grałem w nie.
Gra akcji
Assasin Creed ?
Gears of war, Saboteur, Red faction guerrilla, Borderlands
Assasin Creed ?
Grałem, tylko zapomniałem dopisać... Strasznie nudne było to, że gdy było trzeba dotrzeć do jakiegoś przywódcy, cały czas było trzeba wykonać te same misje. Ale ciekawe, co wyjdzie z drugiej wersji.
Poczekaj na Battlefield Bad Company 2, już niedługo a gierka po prostu jest masakryczna.
Poczekaj na Battlefield Bad Company 2, już niedługo a gierka po prostu jest masakryczna.
Wiem . Gierka już na Close Beta wygląda ciekawie, ale co dopiero będzie jak wyjdzie pełna wersja.. Tylko teraz chciałem zagrać w coś, co bardziej podchodzi pod singleplayer.
Assassin Creed 2 bedzie obrotem o 180 stopni Gra na Nextgeny juz robi miazge
Co do gier... Nie dlugo(19 lutego) wychodzi nowy Alien vs Predator a juz na Steam mozna zassac demo i grac na sieci. Tutaj tez moge(o ile nie grales) polecic ci pograc w Mass Effect 1 i 2 Bardzo pozadne tytuly. Tylze ze ME2 jest bardziej FPSowy. A puki co na singla to moze zobacz BioShock. Bardzo ale to bardzo wciagajacy FPS.
Co do mass effect to grałem nie dawno w pierwszą część i bardzo mi się spodobała... W drugą część mam zamair zagrać. Zobaczę na ten tytuł BioShock, bo z tego co teraz patrzyłem to gierka całkiem całkiem.
Assasin Creed 2, to ma być taka miazga?
BioShock jest osadzony w wlasnym swiecie... w swoim klimacie... cos jak Half-life2 czy STALKER. Klimat tej gry jest nie co... psychiczny. Mi naprawde dobrze gralo sie w BioShocka... A zaraz tez wychodzi 2 czesc
Assassin Creed 2 poza koncepcja z AC1 nie ma z nim nic wspolnego . Znaczy dalej grasz assassinem. Ale sama gra nie jest juz linniowa. To taki juz bardziej GTA w swiecie renesansu. Jest naprawde mega... jak gralem w to u kumpla to moja moszna zapelnila sie moczem... bo nie chcialem odejsc od konsoli
A tak BTW... grales w Half-Life? W sensie 1, 2 i dodatki? Bo to tez sa mega FPSy...
Aktualnie gram w Assasina i musze powiedziec, ze gra wymiata. Calkowicie inna niz 1. Dodano Quick times event i mozna wziac od kogos bron. Kazda bron ma swoj unikalny sposób walki.
BioShock jest osadzony w wlasnym swiecie... w swoim klimacie... cos jak Half-life2 czy STALKER. Klimat tej gry jest nie co... psychiczny. Mi naprawde dobrze gralo sie w BioShocka... A zaraz tez wychodzi 2 czesc
Dodam jeszcze,że Bioshock prezentuje chęć stworzenia podwodnej utopii
A tak BTW... grales w Half-Life? W sensie 1, 2 i dodatki? Bo to tez sa mega FPSy...
W half Life nie miałem okazji grać . Niektórzy z kolegów wypowiadaj się, że to lipna gra, a niektórzy, że gra ciekawa... Ale może zobaczę na tą grę później...
Którą byś polecał najpierw zagrać Bioshock, czy half life?
Co do Assasin Creed 2, to premiera na blaszaki ma być chyba w marcu. Na xbox'a gierka podobna rewelacja .
Mam pytanie odnośnie Mass Effect. Przeszedłem pierwszą część. Słyszałem, że da się przenieść statystyki z pierwszej części do drugiej (chodzi o podział punktów i lvl), to prawda?? Czy trzeba zacząć od nowa?
Aktualnie gram w Assasina i musze powiedziec, ze gra wymiata. Calkowicie inna niz 1. Dodano Quick times event i mozna wziac od kogos bron. Kazda bron ma swoj unikalny sposób walki.
z tego co mój kumpel mówi można pływać i biegać dlużej po ścianach to prawda ? ;>
z tego co mój kumpel mówi można pływać i biegać dlużej po ścianach to prawda ? ;>
Tak
W half Life nie miałem okazji grać . Niektórzy z kolegów wypowiadaj się, że to lipna gra, a niektórzy, że gra ciekawa... Ale może zobaczę na tą grę później... Którą byś polecał najpierw zagrać Bioshock, czy half life?Co do Assasin Creed 2, to premiera na blaszaki ma być chyba w marcu. Na xbox'a gierka podobna rewelacja .Mam pytanie odnośnie Mass Effect. Przeszedłem pierwszą część. Słyszałem, że da się przenieść statystyki z pierwszej części do drugiej (chodzi o podział punktów i lvl), to prawda?? Czy trzeba zacząć od nowa?
Half Life dostal wiele nagrod nie bez powodu ale by poznac cala historie trzeba zagrac w 1-ke(czy to zwykla czy na silniku Sorce) A potem w nastepne czesci... Fabula gry jest tak pokrecona jak seria LOST . Half Life byl 1 FPSem gdzie mozna bylo wspolpracowac z NPC. Dodam tylko ze Orange Boxa mozna nabyc na allegro za grosze. A ma w sobie HL2, HL2 Episode 1, HL2: Episode 2, Team Forrtese 2, Portal. Co do BioShocka... Jest to ciekawe polaczenie gry FPS z rozwojem samej postaci. No i z bardzo ciekawym pomyslem. Obie gry sa grubasne... Ale jestem fanem HLa
Mozna ale lvl nie przechodzi... znaczy specializacja i pare klimatow tak... ALe tu chodzi bardziej o zabieg taki ze dziki save z poprzedniej czesci gra dostosowuje nasze decyzje z ME1 do ME2. Swoja droga ME2 srednio mi podchodzi. ME przeszedlem z wielkim pozytywem. ME2 zatrzymalem sie gdzies na Cytadeli... i jakos mnie nie kreci. Ale to juz kwestia gustow
zobacz sobie Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2
Super taktyczna strzelanka. Padasz od 1-2 kulek jak wyłapiesz więc nie możesz biec na rambo tylko zza przeszkód strzelać. Ja się wciągnąłem
Moze Dungeon Defense?? Gra jest całkowicie darmowa.
Tyle teraz gier podaliście, że nie wiem którą wybrać . Co do mass effect 2, to według TEGO portalu gierka wymiata.
Z Tom Clancy's to grałem w Splinter Cell Teoria Chaosu, gierka ciekawa.
A Assasin Creed 2, ma podchodzić pod DX10?
Czyli interesują Cię tylko fps'y... co ja mogę... ah, tak: Gears Of War, najnowszy S.T.A.L.K.E.R, sam poleciłbym też Killzone2...
Tak jak pisze w tytule nie wiem w co zagrać z gatunku akcji... Może znacie jakieś ciekawe, fajne i wciągające tytuły?? Może być to gra wojenna lub normalna strzelanka. Tylko nie podawajcie CoDa, Medal of Honor, Crysis, Far Cry, bo grałem w nie.