Gra Co-op

Witam all!

Odtatnio z kumplem postanowilismy pograc w cos przez co-op.

Ale niestety niemamy kasy na orginalne gierki wiec jak mozecie to podawajcie gry w ktore da sie zagrac przez hamachi lub cos innego.

Moze to byc jaka kolwiek gra aby sie dalo zagrac w nia przez co-op i za free.

Podawajcie wszystkie propozycjie no jnajlepiej jak by to byl fps ale niemusi i dosc nowy ;)

Borderlands.

Witam all!Odtatnio z kumplem postanowilismy pograc w cos przez co-op.Ale niestety niemamy kasy na orginalne gierki wiec jak mozecie to podawajcie gry w ktore da sie zagrac przez hamachi lub cos innego.Moze to byc jaka kolwiek gra aby sie dalo zagrac w nia przez co-op i za free.Podawajcie wszystkie propozycjie no jnajlepiej jak by to byl fps ale niemusi i dosc nowy

Jak was nie stac na orginaly to nie grajcie.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cooperative_video_games

Lista gier cop-op

http://www.co-optimus.com/ Albo tutaj. Ja osobiście polecam Wam Resident Evil 5. Mi z kumplem fajnie się grało :)

Ja może Wam coś polecę od siebie. Zdecydowanie Splinter Cell'e, ze szczególnym spojrzeniem na Chaos Theory. Na pewno jeszcze seria Lego. ;)

Witam all!Odtatnio z kumplem postanowilismy pograc w cos przez co-op.Ale niestety niemamy kasy na orginalne gierki wiec jak mozecie to podawajcie gry w ktore da sie zagrac przez hamachi lub cos innego.Moze to byc jaka kolwiek gra aby sie dalo zagrac w nia przez co-op i za free.Podawajcie wszystkie propozycjie no jnajlepiej jak by to byl fps ale niemusi i dosc nowy

Americas army 2

Americas army 3, ale tam jako tako takiego trybu nie ma, ale gra nastawiona na gre dróżynową.

obie polecam, aktualnie gram w AA3. Obie bezpłatne.

FreeQ Dziekuje za twój jakże niezbedny i pomocny komentarz ;)

hmmm dzieki za linki na pewno zobacze :)

W Sprintell Cell (grałem tylko w conviction) da się na LAN przez Hamachi i Tunngle(tą drugą opcje bardziej polecam)

Z darmowych polecam Ci może AVA bo tam są tryby co-op zombie survivial i zombie escape a niektóre bardzo trudno przejść, więc jak ktoś by się uparł to może mu to trochę czasu zająć.

Co-op oznacza tryb współpracy, więc możecie pograć w FIFA Online 2 tam masz tryb 2 vs 2 więc możecie z kolegą grać w jednej drużynie przeciwko drugiej(również złożonej z dwóch "prawdziwych" graczy)

Polecił bym Ci też Eurpejską Fifę online ale na razie "is death".

Ponoć w Battlefield 3 ma być 10 map do trybu co-op, ale w CoD Black OPS są tryby co-op zombie i (nie jestem pewny czy w tej czy w Modern Warfare 2) wyzwania do co-op nap. misje "po cichu" czy inne.

Dla FreeQ: w Polskim prawie jest tak(przynajmniej było), że piractwo jest wtedy kiedy nielegalny plik znajduje się na twoim komputerze więcej niż dobę dlatego nie masz nic do gadani,sam nie miałem żadnej pirackiej gry więcej niż dzień.

W Sprintell Cell (grałem tylko w conviction) da się na LAN przez Hamachi i Tunngle(tą drugą opcje bardziej polecam)Z darmowych polecam Ci może AVA bo tam są tryby co-op zombie survivial i zombie escape a niektóre bardzo trudno przejść, więc jak ktoś by się uparł to może mu to trochę czasu zająć.Co-op oznacza tryb współpracy, więc możecie pograć w FIFA Online 2 tam masz tryb 2 vs 2 więc możecie z kolegą grać w jednej drużynie przeciwko drugiej(również złożonej z dwóch "prawdziwych" graczy)Polecił bym Ci też Eurpejską Fifę online ale na razie "is death".Ponoć w Battlefield 3 ma być 10 map do trybu co-op, ale w CoD Black OPS są tryby co-op zombie i (nie jestem pewny czy w tej czy w Modern Warfare 2) wyzwania do co-op nap. misje "po cichu" czy inne.Dla FreeQ: w Polskim prawie jest tak(przynajmniej było), że piractwo jest wtedy kiedy nielegalny plik znajduje się na twoim komputerze więcej niż dobę dlatego nie masz nic do gadani,sam nie miałem żadnej pirackiej gry więcej niż dzień.

Rodzice musza byc z ciebie dumni :)

Spawn, mozesz przestac uprawiac OT? Dziekuje.

Spawn, mozesz przestac uprawiac OT? Dziekuje.

Co do tego tematu powiedzialbym pare slow... ale zachowam milczenie... bo ktos pusci focha.

Co do tego tematu powiedzialbym pare slow... ale zachowam milczenie... bo ktos pusci focha.

Co to wnosi do tematu?.Żaden moderator nie zauważył offtopu?

Wracając do tematu polecam gierkę: kane and lynch 2 dog days.

Army of Two 1, 2, Władca Pierścieni Podbój, Powrót króla... Można tak wymieniać, ale poodałem dla mnie najlepsze.

Witam all!

Odtatnio z kumplem postanowilismy pograc w cos przez co-op.

Ale niestety niemamy kasy na orginalne gierki wiec jak mozecie to podawajcie gry w ktore da sie zagrac przez hamachi lub cos innego.

Moze to byc jaka kolwiek gra aby sie dalo zagrac w nia przez co-op i za free.

Podawajcie wszystkie propozycjie no jnajlepiej jak by to byl fps ale niemusi i dosc nowy ;)