Szukam jakieś dobrej gry CO-OP . Gatunek obojętny.
Do tej pory przeszliśmy Portal 2, Left 4 dead 2.
Może to ? http://www.youtube.com/watch?v=UIUj0jqbKaU Na początku jest kilka misji,ale można zakupić/sciągnać dodatek
Cry of fear ?
Dodatek do Half-life .. Taki "horror" który nie jest straszny na co-op a na singlu już trochę gorzej : ]
Można ściągnąć bez problemu .. ; ]
Jeżeli kolega ma możliwość przyjścia do ciebie to polecam Trine 2/Rayman Origins. A oprócz tego może Killing Floor?
Resident Evil 5 , Rainbow Six Vegas 2, Swat 4
A ta gra Cry of Fear to na multi jest taka sama jak na singlu?
Tzn. "Dorobiona" i też tak straszna.
Edit: To ma fabułę? Jeśli tak to czy na multi też jest.
Trine 1/2. Oprócz tego polecam na Co-opa NWN 1/2
Może Magicka? Przyjemny co-op, duzo humoru (jeśli znajdziesz nawiązania), ciekawy system castowania czarów, ma też kilka dodatków.
Magicka, i jeszcze Splinter Cell ale nie pamiętam jaki...
Ja polece tak jak koledzy powyzej Magicke jesli lubisz magie, duzo kombinacji czarow (zaleznych tylko od twojej tworczosci) i duzo czarow specjalnych dostepnych po znalezieniu lub wydropieniu ksiegi (niewiem jak te czary nazwac ). Oraz moge jeszcze polecic nwn 1 i 2, ale wedlug mnie duzo lepsza jest 1 (z wszystkimi dodatkami), ale jak cie grafika odstrasza to dwojke mozesz sprobowac, jest tylko troche gorsza (wedlug mnie), ogolnie o serii : duzo zroznicowanych klas i ras, duzo umiejetnosci aktywnych oraz pasywnych, dobry system klas prestizowych (dla niewtajemniczonych - zeby miec taka klase to musisz spelnic okreslone warunki [najczesciej kilka] np. musisz byc danej rasy lub miec mozliwosc rzucania czarow mistycznych czy kaplanskich z jakiegos tam poziomu lub miec okreslone statystyki np. skradanie na 8 poziomie lub atuty np. rozplatanie itp. itd. dlugo bym musial wymieniac), dobry edytor map i kampanii (jak nie lubisz tworzyc nowych misji to to tez jest uzyteczna informacja bo duzo kampanii jest w internecie tylko musisz poszukac), duzo roznych rodzajow mobow. Jak zdecydujesz sie zagrac to moge pomoc w ogarnieciu.
A ta gra Cry of Fear to na multi jest taka sama jak na singlu?Tzn. "Dorobiona" i też tak straszna.Edit: To ma fabułę? Jeśli tak to czy na multi też jest.
Cry of fear na Multi jest inny .. Tzn gorszy nawet ma jakąś tam oddzielną fabułę ale na multi to już nie jest horror tylko "shooter" ; s
Polska produkcja "Dead Island" , przed nadchodzącym Borderlands 2 mógłbyś zapoznać się z jego wcześniejszą wersją.
Polece ci też z czystym sumieniem " Resident Evil: Operation Raccon City " tytuł w dniu premiery bardzo nie dopracowany, z wieloma wadami, błędami, ale teraz jest już o wiele lepiej. Sam grywam z znajomymi do tej pory... jako co - op !@#$ !
Alien Swarm na Steam
Zdaje mi się że nikt nie wspominał, ale może Diablo II? Gra w dwie osoby może być całkiem fajna