Gra Coop dla 3-4 osób

Witam, poszukuję jakiejś gry coop dla 3-4 osób. Nie jesteśmy wybredni, możemy we wszystko grać :D
Gry w jakie graliśmy to:

-Fear 3

-Dead Island

-Saint Row 3

-Left 4 Dead 2

-Hurtworld

Borderlands 2, Dying Light i Magicka. Według mnie najlepsze gry na co-opa.

Dying Light + Season pass. 9 lutego dodatek The Following i mega zabawa z fabuła i gokartami.

Seria Trine, ale 3 osoby max.

Z tego co pamiętam to Assassin's Creed: Unity miał misje co-opowe, także rzućcie okiem. Ten nowy Dragon Age też ma tryb współpracy, chociaż ja na waszym miejscu zebrałbym się i zagrał w Baldura :)

Sporo tego można wymieniać

• Bulletstorm (do 4 osób)
  • Dawn of War II (2 osoby)
  • Don't Starve Together (wiele)
  • Dungeon Siege 1/2/3 (do 6/6/4 osób)
  • Evolve (do 5 - z czego 1 to wróg :D)
  • Fable 3 (do 3 osób)
  • Ghost Recon Future Soldiers (do 4 osób)
  • GTA5 (wypady 4 osobowe)
  • Grim Dawn (do 4 osób)
  • Icewind Dale 1/2 (do 6 osób)
  • Left 4 Dead 1/2 (do 4 osób)
  • Loki (do 6 osób)
  • Lost Planet (do 4osób ) / ale nie wiem która część miała CO-OPa, chyba dwójka
  • Neverwinter Nights 1/2 (do 4 osób)
  • Operation Flashpoint: Red River (do 4 osób)
  • Operation Flashpoint 2: Dragon Rising (do 4 osób)
  • PAYDAY 1/2 (do 4 osób)
  • Sacred 1/2/3 (do 4 osób)
  • SimCity 2015 (teoretycznie też CO-OP do 4 osób)
  • Titan Quest (do 6 osób)
  • Tom Clancy's HAWX 1/2 (do 4 osób)
  • Torchlight 1/2 (do 6 osób)
  • Two World's 1/2 (do 8 osób) / chyba mod potrzebny był do prawidłowej kampanii
  • Warhammer: End Times (do 4 osób)

Poleciałem alfabetycznie z tego co u siebie mam i pamiętam.

Ogólnie to jest fajna stronka http://www.co-optimus.com/ wypisane są wszystkie gry które posiadają muliplayer/co-op/lan zarówno zwykły jak i zmodowany (Skyrim, Gothic, Fable etc.) wraz z różnymi filtrami jak ilość graczy, ocena, rodzaj (fps, rpg, itd.) czy nawet podział na płatności.

A ja od siebie polece Helldivers, gra od tworcow Magicki. Sztosik gierka, warto sie zainteresowac.

Od siebie polecam Terrarię.

A ja polece dwie gry, obie bardzo dobre... choc zalezy od waszych preferencji (fantasy czy sci fi bardziej) :

a) Diablo 3 - obowiazkowo z dodatkiem (nie jest to az takie drogie... 100 zl z hakiem bodajze za komplet), gra na dlugie miesiace jak nie lata, z masa contentu ktory sile pokazuje wlasnie w grupie - greater rifts, ktore sa dosc trudne i maja limit czasowy, zlecenia (z ktore sa skladniki potrzebne np do wyciagania esencji z eq... dzieki ktorym mozna miec np kostur dla statystyk ale miec i moc od miecza ktory np przyzywa demona przy ataku :D), dungeony setowe (z specjalnymi warunkami ukonczenia), farma setow i itemow (co jest w sumie glownym celem gry), a nawet pvp miedzy sb dla zabawy/rozwiazywania konfliktow xd.

b ) Warframe - opcja absolutnie darmowa, choc nie znaczy to ze gorsza. Gra sci fi, jestes ninja przyszlosci, masz specjalne moce i walczysz z mrocznymi i dziwnymi monstrami (plaga), robotami (corpus) czy odpowiednikiem marines (grinner). Tutaj tak jak wyzej celem jest farma eq... w postaci modow ktore wsadzasz w bronie, czy zbroje i daja ci specjalne moce. Kolejnym fajnym bajerem sa np style walki - do wielu broni masz po kilka rodzajow i kazdym inaczej sie walczy, sa inne kombosy itd. Oprocz tego mozna dropic np schematy do nowych pancerzy (ktore odblokowuja nowe moce) czy broni, lub specjalnych itemow takich jak klucze na wraki (specjalne miejsca do farmy), sa jeszcze operacje (taki odpowiednik serii eventow), czy alerty (krotkie, jednorazowe misje ktore daja konkretny wymierny bonus (np schemat rzadkiej broni)

O kurde, dziękuję ślicznie wszystkim :) Teraz przez grube godziny na pewno nie będziemy się nudzić. Będzie w czym wybierać :] Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :D

No More Room in Hell za darmo na steamie, jest kilkadziesiąt różnych misji fabularnych z objectivami.

Albion Online

Ostatnio wraz ze znajomymi kupiliśmy na allegro od jakiegoś gościa klucze do gry Albion online (z tego co widziałem dalej są ale cdkey z pakietem większym).
Ogólnie moje od czucia po miesiącu gry, na same +++++. Osobiście dalej grze 5/5. Wymagana jest gra zespołowa. Wrażenia po wyjściu na PK niezapomniane. Osobiście polecam przetestować grę. Wiem że ten gość co key sprzedaje bardzo ugodowy w razie zejścia z ceny. Polecam poszukać na allegro.

Payday 2 Payday najlepszy coop moim zdaniem

Witam, poszukuję jakiejś gry coop dla 3-4 osób. Nie jesteśmy wybredni, możemy we wszystko grać :D
Gry w jakie graliśmy to:

-Fear 3

-Dead Island

-Saint Row 3

-Left 4 Dead 2

-Hurtworld