Gra COOP

Z kumplem szukamy grę w której we dwóch możemy przejść kampanie. Wszystko ruszy...ale wolałbym aby te gry nie zajmowały zbyt wiele miejsca >.>

No i nie mamz kasy wiec chodzi o piraty.

Dead Island , serie Lego. Portal 2

splinter cell

wejdz na strone co optimus tam masz liste ier i opis czy ma lan czy nie

Cry of fear .. Można ściągnąć i grać w coop'a normalnie ; p

Tylko że CoF ma kiepskiego Co-Opa. Borderlandsa spróbuj

Borderlands 1 albo 2, Dead Island

Obie gry są godne uwagi i mają dobry gameplay. W Dead Island możesz sobie robić róźne bronie z byle czego, bardzo fajnie to wygląda. Tylko żeby w to pograć na piracie musisz mieć program Tunngle i jakieś tam patche z tego co pamiętam. W Borderlands podobnie.

Resident Evil 5 wymaga TeknoGods do działania ale obsługa jest banalna. Hmmm tak po za tym to Rainbow Six Vegas 2 bardzo fajnie się gra

Polecam Alien Swarm za darmo w steamie.

Graczy od 2-4 Zmienny poziom trudności i co najbardziej mi odpowiada zabijanie kosmitów z najróżniejszych broni.

Co op idealny ;D

@Ganzur. Gra w to ktoś jeszcze ?

tylko ze w Alien Swarm robisz caly czas to samo

Borderlands. Fabuła wg mnie potem robi się coraz nudniejsza, ale fun z gry z kumplami niesamowity. Połączenie FPSa i RPG. A jesli by wam było mało masz kilka DLC ;). A prócz tego może Magicka? Przyjemna gra, ciekawy system castowania czarów i dużo humoru. Przy tych 2 tytułach w co-opie bawiłem się chyba najlepiej.

A coś co mniej zajmuje i da się zagrać na piracie ? >.>

@ MareXtreme

Oryginały !

malo zajmuje? graj na tunngle

i tak :

baldur 1/2

Neverwinter nights

Graw 1/2

Left 4 Dead 1 i 2. Obie gry sa robione glownie pod coopa :)

Tylko że left 4 dead to ciągłe nawalanie coraz większej ilości mobków... Fajne na parę partyjek. Jak już mówiłem RE5 ale skoro dla ciebie 4GB to duży rozmiar to wybacz... Brak pytań...

Mobow? Chyba zombi :). Czy w RE5 nie robisz tego samego? Poza tym ze w L4D w koncowych fazach poziomow zawsze robisz cos ciekawego.... do tego taka strona jak l4dmaps.com... gdzie jest zrobiona maaasa map przez samych graczy :).

Jest jeszcze ArmA 2 ktora tez jest robiona pod zabawe coopowa :)

Poza tym ze w L4D w koncowych fazach poziomow zawsze robisz cos ciekawego....

Klikasz guzik i nawalasz horde zombie. Ciekawe, ale szybko sie nudzi :D

Nie wiem czy ktoś tam polecał Baldur's Gate, polecam zagrać.

Kilka dni temu był tu identyczny temat ... ale do rzeczy ... "Residen Evil : Operation Raccon City" bardzo przyjemnie się gra w gronie znajomych polecam ( nie wiem jak jest z wersjami nieoficjalnymi i ich możliwościami gry za darmo ) ... tak jak już wyżej wspomniany L4D to jeden z prekursorów gatunku co - op jest poprostu świetne.

Kolejny tytuł jaki ci polece to również typowy co - op o tytule "PayDay: The Heist" jeśli chcesz odpocząć od zombie i ich kilmatów

(chociaż ostatnie DLC nawiązuje do wydażeń uwaga z "Left4Dead" i początku epidemii)

No i chyba nie mogło by zabraknąć tutaj prostego, ależ jak grywalnego "Kiling Floor" i od niego bym radził zacząć przygodę z co -op'owymi grami.

Warhammer 40 000: Space Marine - trochę mniej popularny, ale za to jedna z moich ulubionych drużynowych gier. Jeśli tylko znacie trochę te uniwersum, to zapraszam tony klimatu !! i co - op w jednym.

Mógłbym poradzić ci też również kilka ciekawych samodziełnych modyfikacjii które dano mi było spróbować, miedzy innymi

Natural Selection (modyfikacja napisana na silniku Half Life'a 2), Zombie Panic : Source. ... i więcej nie pamiętam.

@FreeQ. Może i racja że w RE5 tłuczemy zombiaków ale ma za to fajną fabułę i z kumplem naprawdę fajnie się gra na dwóch