Gra dla dwóch osób

Siema- postaram się w miarę szybko streścić w jakiej znajduję się sytuacji i liczę że dopomożecie mi i kumplowi w wyborze gry.

Jesteśmy razem na wakacjach i szukamy jakiejś gry mmorpg(choć może być i nie mmo), w którą moglibyśmy pograć od zera. Ważne aby trzymanie w drużynie popłacało, a przynajmniej nie utrudniało rozrywki. Zależy nam także aby gra była dość dynamiczna. To znaczy, że chętnie porobimy wspólnie questy jeśli nie będą one bezmiernie nudne i przeplatane zostaną np batlegroundami. Gramy na laptopach, więc grafika gry pokroju "Wow" jak najbardziej jest akceptowana ale takie GW już nie.

Jak widzicie nie potrafię konkretnie scharakteryzować na czym nam zależy ale będę się dopytywać jeśli uzyskam jakieś sensowne propozycje;) Dodam, że walka nie może być turowa, a grafika full mangowa także jest niedopuszczalna.

Path Of Exile.

I a propos jeśli chodzi Ci o grę MMO to zły dział.

Polecam Rohana. Tam jedna postać ma trudności w expieniu, czy farmieniu, ale jeśli dobierzecie dobre postacie, przykładowoo... Savage i Wizzard, w tedy te dwie postaci się uzupełniają dobrze i exp jest przyjemny :)

Może nie mmorpg, ale klasyk nad klasyki dla dwóch osób, który powinien zaspokoić każda nienasyconą duszę: MetalSlug <3

diablo 2/3, tibia

LotR: War In The North

Może Dead Space 3?

Flyff? Jeden robi ringmastera a drugi co chcę i gracie razem ;]

Star Wars The Old Republic

Przeanalizowałem wasze propozycje. W rohana ciężko mi by było grać po world of warcraft, bo wszędzie doszukiwać się będę wad. W tibię zaczeliśmy grać już wczoraj. W sumie z dobre 8godzin cisneliśmy. Problem w tym, że trochę nuda. Walka nie jest emocjonująca(tak wiem, że później pvp należy do jednych z najlepszych), ale podczas expienia od zera? ,

Zaintrygował mnie za to metal slug i jutro przetestujemy ten tytuł na 100%, choć już dobrze wiemy, że to nie o tę grę nam docelowo chodzi. Jednak jestem przekonany, że chwilę dobrej zabawy nam zapewni.

No i zostały Flyff, PoE, Lotr oraz Dead Spyce 3. Dead Spyce- na youtube wyglądął super, ale graficznie nie wyrobimy. PoE- graliśmy oboje i przedyskutuje z kumplem- dobry traf. Lotr i Flyff? Nie wiem, ktoś chciałby przybliżyć płatności i rozgrywkę?

Ogromne dzięki za odpowiedzi

POE wydaje się być najlepszym rodzajem gry jakiego poszukujesz.

Borderlands 2 w co-op.Gra jest świetna około 30 zł podstawka bez dodatków.

poe powinno pasować (z tych darmowych), lub jeśli wolicie shootery to może, teamfortress 2, z płatnych może borderlands 2 lub awesomenauts :D

O popieram Awesomenauts jest świetne.To MOBA 2d jak by co.Koszt to około 16 zł

Minecraft
Unturned
Jakiś Unreal
MTA albo SAMP
Jazz Jackrabbit 2 :3
Heroes 1-5
Dungeon siege 1
Torchlight
Jakiś serw na garry's modzie
Red Alert 1-4
Robocraft
Cs 1.6, source, go
Half Life
Jakiś need for speed?
Painkiller HD
Sanctum
Call of Juarez
Left 4 dead 1-2
Sniper Elite v2
Team Fortess 2
Serius sam'y

Siema- postaram się w miarę szybko streścić w jakiej znajduję się sytuacji i liczę że dopomożecie mi i kumplowi w wyborze gry.

Jesteśmy razem na wakacjach i szukamy jakiejś gry mmorpg(choć może być i nie mmo), w którą moglibyśmy pograć od zera. Ważne aby trzymanie w drużynie popłacało, a przynajmniej nie utrudniało rozrywki. Zależy nam także aby gra była dość dynamiczna. To znaczy, że chętnie porobimy wspólnie questy jeśli nie będą one bezmiernie nudne i przeplatane zostaną np batlegroundami. Gramy na laptopach, więc grafika gry pokroju "Wow" jak najbardziej jest akceptowana ale takie GW już nie.

Jak widzicie nie potrafię konkretnie scharakteryzować na czym nam zależy ale będę się dopytywać jeśli uzyskam jakieś sensowne propozycje;) Dodam, że walka nie może być turowa, a grafika full mangowa także jest niedopuszczalna.