Siemka. Wraz z przyjaciółką szukamy MMO by można było pograć wspólnie i poszukać gildii. Ona lubi ładną grafikę, ja lubię grind Szukamy ludzi/gildii w grach tego typu, ponieważ nie mamy już pomysłu w co nawalać
Gra dla dwóch szukających
Może jakaś wskazówka, jakiego typu ma być to grind i grafika? Najlepiej poparte przykładem.
Bo z gierek grind mobów to sama klasyka typu L2, RO; z quest grindów będzie coś nowszego, typu Aion, EQ2 itd.
Dofus.
Tylko na pierwszy rzut oka może być trochę skomplikowany.
A jeśli to wam nie przypadnie do gustu...zawsze warto sprawdzić Dragon Nesta. Niestety jest to dungeonówka, ale całkiem przyjemna.
Powiem tak. Ja jestem bogiem craftingu, lubię jak crafting ma sens i opłaca się to robić. Ona jest boginią dropienia, zbieractwa, naparzania bossów. Oboje lubimy grind jak w metinie, bez konieczności robienia misji. Ona uwielbia grafikę ładną jak w aionie (chociaż to nie warunek), oboje lubimy chodzić w party.
Hmm pod względem craftu i ładnej grafiki polecam Eve. 90% wszystkiego pochodzi z craftu, grind też jest spory, tyle że to nie fantasy mmo, a sci fi typu bitwy w kosmosie itp jak w Star wars. Ewentualnie Lineage spełnia wszystkie warunki.
Hmm... jak uwielbiasz crafting, to EQ2, ale to typowy questownik.
Z grindowników to czystko klasycznie L2 - chyba będzie wystarczająco ładny graficznie, crafting przeciętny, w party trzeba biegać.
Zapraszam na NCSoft, serwer Naia.
@Tsubaki
Nadal do twoich wymagań pasuje Dofus.
@TsubakiNadal do twoich wymagań pasuje Dofus.
Popieram, Dofus pasuje jak najbardziej (;
Najlepiej zrobisz, jak napiszesz temat w dziale "Szukam MMO", wypiszesz wszystkie cechy jaka ma mieć gra, czego oczekujesz itp. Będzie dużo łatwiej.
Tak jak powiedział Revo, jest od tego odpowiedni dział. Nie musisz nawet zakładać tematu, czasami wystarczy przejrzeć już istniejące tematy by znaleźć coś dla siebie. Temat zamykam, bo zły dział.
Siemka. Wraz z przyjaciółką szukamy MMO by można było pograć wspólnie i poszukać gildii. Ona lubi ładną grafikę, ja lubię grind Szukamy ludzi/gildii w grach tego typu, ponieważ nie mamy już pomysłu w co nawalać