Gra dla ekipy

Gatunek: RPG.

Sprzęt:
Procek: Intel Core i5-5200U 2.2 GHz

Grafika: NVIDIA GeForce 920M
RAM: 4GB

Cechy:

- Aktywna gra (Wielu rodaków będzie dodatkowym atutem) [Nowe mniej wymagające sprzętowo produkcje],

- Głównie 3D,
- Gra na bardzo długo,
- Nie za duży grind,

- Dungi, ciekawe questy z bossami, crafting, karawany, budynki równa się "+" dla takiej gry,
- Nastawione na grę party/guildie,

- Nacisk na PvP,

- Nie wymagane kilku godzinne spędzanie czasu przy grze, żeby móc się dobrze pobawić.

Przypadły mi do gustu:

Wszystkie gdzie mogę pograć z ekipą (stąd poszukiwania aktywnej gry).

Nie przypadły mi do gustu:
--------

* Jeżeli macie już ekipy w grze śmiało podawajcie tytuły z chęcią dołączę. (Propozycje gdzie wszyscy startują od zera i nie będą nałogowo siedzieli przy kompach, a jedynie wspólne wieczory dla fanu będą dla mnie najlepsze).

Podaj jeszcze czy gra ma być Free2Play, Buy2Play czy też Pay2Play

Najlepiej jakby była F2P ale B2P też będzie ok.

Black Desert chyba tutaj pasuje idealnie, co prawda grindu troszeczkę jest jednak jeżeli grasz z ekipą to nie jest to udręka, a właśnie przyjemne granie ^^

gw2 polecam sporobowac:)

A jak już grać gw2 to jak wygląda sytuacja bo można grać za darmo ale jednak później czuć jakąś różnicę plus dochodzi nowy dodatek który niedługo będzie?

od jutra polecam nowy sezon w Diablo 3 z ekipą gra się w to mega po prostu mega :)

Ja z chęcią mogę zagrać z kimś w Aiona, Tere lub B&S.

Albion Online

Gatunek: RPG.

Sprzęt:
Procek: Intel Core i5-5200U 2.2 GHz

Grafika: NVIDIA GeForce 920M
RAM: 4GB

Cechy:

- Aktywna gra (Wielu rodaków będzie dodatkowym atutem) [Nowe mniej wymagające sprzętowo produkcje],

- Głównie 3D,
- Gra na bardzo długo,
- Nie za duży grind,

- Dungi, ciekawe questy z bossami, crafting, karawany, budynki równa się "+" dla takiej gry,
- Nastawione na grę party/guildie,

- Nacisk na PvP,

- Nie wymagane kilku godzinne spędzanie czasu przy grze, żeby móc się dobrze pobawić.

Przypadły mi do gustu:

Wszystkie gdzie mogę pograć z ekipą (stąd poszukiwania aktywnej gry).

Nie przypadły mi do gustu:
--------

* Jeżeli macie już ekipy w grze śmiało podawajcie tytuły z chęcią dołączę. (Propozycje gdzie wszyscy startują od zera i nie będą nałogowo siedzieli przy kompach, a jedynie wspólne wieczory dla fanu będą dla mnie najlepsze).