Hej,
poszukuje gry dla osoby krótko mówiąc zapracowanej. Czasami bywa tak, że wyjeżdżam w poniedziałek w nocy, a wracam w sobotę rano, więc jedyny czas na grę jaki mam to kilka godzin w hotelach
Gram teraz jedynie w Entropia Universe, ale często jest tak, że czekam 2 dni, żeby rzeczy na markecie się sprzedały, żeby móc dalej się bawić (Gra opiera się na real $ i nie chce dokładać kolejnych skoro mam pieniążki tylko zamrożone w przedmiotach ). Dlatego potrzebuje gry która zapcha mi tą dziurę
Nie będę wypisywać gier w które grałem, bo przez jakieś 20 lat zabawy z komputerem uzbierało się tych tytułów. Za to podam kilka warunków co do Waszych propozycji:
- Brak abonamentu. Gra może być B2P, ale nie chce abonamentów gdyż może się zdarzyć tak, że wykorzystam z niego jeden dzień
- Gra może być PC, może być mobilna, może być przeglądarkowa. NVM
- Brak P2W <— Chyba najważniejsze
To chyba tyle Niech Was poniesie inwencja twórcza. Na prawdę będzie mi miły gdy pow Waszej propozycji tytułu, umieścicie do niego chociaż dwa zdania opisujące ten tytuł
Przy okazji - Jak ktoś chciałby się dowiedzieć czegoś o Entropia Universe, to zapraszam na priv
Dziękuję z góry za Wasze propozycję!