Jeżeli chcesz trudnej gry to kup(ściągnij) np. GRIDA2 zmień poziom na hard i jazda Każda "ściganka" na wyższym poziomie trudności wymaga trochę skilla.
Gra, Dłuuga i Truudna
Jak ktoś ma dobrą kierownicę i śmiga autem nie tylko z obowiązku, to nagle GRID nie jest taki trudny, jak by się mogło wydawać.
Jak chcesz grę trudną, w której będziesz ginął co parę minut to zdecydowanie Dark Souls.
Jak chcesz pograć bez pada musisz ściągnąć fixy do sterowania myszą
Koledzy wcześniej wspominali System Shocka, Might and Magic. Całkowicie się z tym zgadzam. A od siebie dodałbym m. in. serię Thief (1, 2 i "bardziej przystępne" 3), zwłaszcza biorąc pod uwagę to, że czwarta część już puka do nas. Z bardziej nowoczesnych gier tytułem który będzie idealnie pasował do przymiotników w temacie jest XCOM Enemy Unknown (bądź, jeśli wolisz strzelanie, całkiem nowe The Bureau: XCOM Declassified). Możesz też pograć w Splinter Cella na najwyższych poziomach trudności
Z grą Thief się zgodze kilka dni temu przeszedłem jedynke
i kozacka jest
Z grą Thief się zgodze kilka dni temu przeszedłem jedynke i kozacka jest
Ale tutaj nie chodzi czy gra jest kozacka, a wymagająca i długa, na jesienne / zimowe wieczory.
GRID 2 długa i trudna ? A ja znam (albo znałem, bo było to parę dobrych lat temu) symulator jazdy wozem, to był dopiero hardcore realizm, gdzie twórcy w jakimś programie moto, nabijali się z gierek wyścigówek, że są banalne do kwadratu dla dzieci w porównaniu do ich symulacji.
Dalej polecajcie każdą gierkę (bo masa, masa singlówek wymaga umiejętności przecież) i dodawajcie tylko, że trzeba ustawić poziom "uber hard". To idąc tym tropem polecam Hitmana najnowszego na hardzie, albo Sprintela na najwyższym, bezsens.
Ale tutaj nie chodzi czy gra jest kozacka, a wymagająca i długa, na jesienne / zimowe wieczory.
Przejdź Thiefa i powiedz czy nie jest wymagający ;P Ta gra nie wybacza błędów. A skradanki mają to do siebie, że z racji samego gatunku są jednymi z trudniejszych gier.
Jeżeli chcesz na prawdę trudną grę, która wymaga dobrego przygotowania do konkretnej misji, ustalenia taktyki to polecam jagged alliance back in action. Nie chcę zdradzać tajników, a może po prostu nie chce mi się rozpisywać, ale giera mocno wciąga, jest trudna i przede wszystkim długa.
Witam = ) Poszukuję jakiejś gry Dłuugiej i Truudnej Wszystkie kategorie będą pasować... o Wymagania nie musicie się przejmować ; )
Odpada :
Gothic 1/2/3/4 = Przeszedłem xd