Witam, szukam gry do pogrania z kolegami. Nie może to być nic o wymaganiach jak BF3/Crysis 3. Chodzi mi grę dowolną oprócz RTS'a, wyścigów czy ogólnie gier sportowych. Ostatnio zagrywaliśmy trochę w Sniper Elite V2, ale ileż można. Prosiłbym o propozycje.
Gra do pogrania z kolegami
Serie Counter strike
Kupcie sobie BF BC2. Jest promocja za 17zł. Gra śmiga na kompie za 300zł na średnich.
@up nie prawda ja mam lapka za 3k i mi się tnie
@topic: Torchlight, Diablo II i III, Rage, Borderlands, Dayz mod
Szukałbym czegoś bardziej nastawione na deathmatch. Najlepiej takiego, gdzie można się dobrze bawić w te 5-6 osób.
W takim razie Chivalry medieval warfare jest w sam raz
Grając sami (tylko te 5-6 osób ) będzie się dobrze grało? Chodzi mi właśnie o rozgrywkę, gdzie w naszym gronie możemy sobie fajnie pograć. Chodzi o rozgrywkę tylko między naszą grupą, nie na serwerze online z innymi. Dlatego właśnie wspomniałem o Sniper Elite V2, tam świetnie nam się grało w 5 osób. Prosiłbym o więcej propozycji.
Bodajże można żałożyć własny prywatny serwer w chivalry.
Może battlefield 3? W humble bundle można kupić za 5 euro.
Próbowałeś blacklight retribution? Ma co-op tak samo jak vs
Of Guards And Thieves
Może Left 4 dead 1 albo 2? Z tego co wiem to można chyba w czterech grać.
L4D 2 grałem z bratem na piracie bez żadnych programów więc to dla was najlepsza opcja. Gra jest MEGA, jeśli jeszcze ściągniecie mody to odjazd. Można w 4.
@ISmoke Przepłaciłeś Tak samo ma mój kumpel z lapkiem za 2k a mi śmiga na PC za 300zł.
Coś RPG/Hack'n'Slash może? Oprócz Diablo 2, 3 i Torchlight II (te już ograliśmy,
Jeśli szukacie jakiegoś coopa to polecam Cry of fear. A z innych gatunków Ghost recon, Titan quest lub sacred 1/2
Minecraft, LoL.
A tak na serio Left 4 Dead 2 - tam chyba 4 graczy
Borderlands - też 4 raczej
Poza tymi tytułami spróbowałbym CoDy i MoHy Nawet najstarsze części. Świetna zabawa
Stary Allied Assault
League Of Legends, osobiście gram z kolegami w teamie rankingowym i zabawa jest niesamowita
Z HnS to Titan Quest+dodatek Immortal Throne,Sacred 1,2+dodatki.
Pograjcie w Cube World'a ? Ostatnio popularny na dużo osób
Witam, szukam gry do pogrania z kolegami. Nie może to być nic o wymaganiach jak BF3/Crysis 3. Chodzi mi grę dowolną oprócz RTS'a, wyścigów czy ogólnie gier sportowych. Ostatnio zagrywaliśmy trochę w Sniper Elite V2, ale ileż można. Prosiłbym o propozycje.