Gra dobra, średnia, która stała się lepsza i czemu?

Witam. Postanowiłem rozruszać was trochę pogadankowym tematem i zapytać o wasze zdanie. Która gra w waszych oczach była dobra, a za sprawą aktualizacji lub dodatku stała się jeszcze lepsza, a wręcz tak miodna, że głowa mała :) Liczę na dobre i szczegółowe wypowiedzi, a nie teksty typu - "Tibia, bo patch 10.20 wprowadził nowego mounta i yolo kozak...". Chciałbym czegoś w stylu mojej dla was, czyli "Ja stawiam na EverQuest 1, ponieważ ostatnie dodatki oraz aktualizacje powoli powodują usunięcie headshotów, powerlevelingu oraz innych rzeczy przez które wielu ludzi wbija poziomy raz dwa i przez co wielu ludzi odeszło z gry. Każdy nowy dodatek podtrzymuje grę oraz jej graczy w wierze o lepsze jutro :)" Pozdrawiam i czekam na wasze wypowiedzi. Możecie zapraszać znajomych do wspólnej dyskusji :)

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Przed ARR była tragedia, teraz jest miodnie.

No i w sumie tyle. Reszta gier bardziej jest niszczona z patcha na patch.

Dofus 1.9 to Dofus 2... zmieniła praktycznie wszystko :D nowa grafika usprawnione przemieszczanie się modyfikacja skilli i systemu walki. moim zdaniem zmiana średnia bo Dofus 2 wydaje sie i jest znacznie odświeżony i 'nowocześniejszy' .

Runes of Magic przed tym za przeproszeniem popieprzonym patchu

gdzie dodali krasnoludy.Całkowicie zepsuli grę ogromne pay to win.Wyludnienie,

gry.Największy przyklad dziadostwa jakim jest gameforge.

sorry kierowniku nie doczytałem więc może nie tyle patch a zmiana wydawcy

np. W dragon nest eu.Przed ceny rosły ciągle ten sam 40 lvl cap.Zmniejszanie ludności i glupie

eventy,które rujnowały grę.Teraz jakby inna gra,ciekawa ciągle,eventy,i nowości.

Witam. Postanowiłem rozruszać was trochę pogadankowym tematem i zapytać o wasze zdanie. Która gra w waszych oczach była dobra, a za sprawą aktualizacji lub dodatku stała się jeszcze lepsza, a wręcz tak miodna, że głowa mała :) Liczę na dobre i szczegółowe wypowiedzi, a nie teksty typu - "Tibia, bo patch 10.20 wprowadził nowego mounta i yolo kozak...". Chciałbym czegoś w stylu mojej dla was, czyli "Ja stawiam na EverQuest 1, ponieważ ostatnie dodatki oraz aktualizacje powoli powodują usunięcie headshotów, powerlevelingu oraz innych rzeczy przez które wielu ludzi wbija poziomy raz dwa i przez co wielu ludzi odeszło z gry. Każdy nowy dodatek podtrzymuje grę oraz jej graczy w wierze o lepsze jutro :)" Pozdrawiam i czekam na wasze wypowiedzi. Możecie zapraszać znajomych do wspólnej dyskusji :)