Siemka. Mam do was pytanko. Znacie fajne gry farmerskie, ktore sa zarowno na przegladarke jak i na telefony z systemem Android. Cos jak Farmerama. Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.
Gra farmerska
Nie znam się na tego typu grach, ale moja dziewczyna ostatnio na Androidzie pyka w grę, która nazywa się "Let's Farm", wydaje się być bardzo fajną grą tego typu, ma nawet elementy mmo (xD) - market, w którym gracze mogą sobie nawzajem odsprzedawać towary. Myślę, że powinieneś spróbować.
Farmerama najlepszy wybór, ale grałem w
to 2-3 lata temu więc niewiem jak teraz jest.
Hmmm, Wolni Farmerzy?
Diablo 3, tam farmisz farmisz i farmisz, a tak serio to wolni farmerzy oprócz farmeramy są ciekawi no i to chyba tyle.
Hayday?
Na Androida jest swietna farma Hay Day - wiem, bo gram razem z córką. Na www nie ma takiej dobrej.
Big Farm i My little farmies
Żeby była i na androida i na przeglądarkę to dosyć ciężko. Na przeglądarkę jedynie farmerama mi się podobała a na androida to Hay Day, bardzo rozbudowane
Na przeglądarkę mogę polecić zielone imperium. System ogrodów dość ciekawie zbudowany. Na androida żadnej nie znam.
Siemka. Mam do was pytanko. Znacie fajne gry farmerskie, ktore sa zarowno na przegladarke jak i na telefony z systemem Android. Cos jak Farmerama. Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.