Na wstępie napisze, że to moja pierwsza gra forumowa i pewnie, będe failować itp, ale skoro nikt inny nie robi żadnej gry forumowej to postanowiłem stworzyć własną.
Tutaj nie ma podziału na dobro i zło, czy na klasy. Każdego dnia losowa osoba dostaje
jakąs moc. Inni nie wiedzą, kto posiada moc i jaka moc. Nie bedzie też listy mocy, ponieważ władca daje wam coś czego nikt inny nie widział. Żeby wygrać trzeba zdobyć odpowiednią ilość mocy ( zależna od ilości graczy) lub, gdy zostanie podana pĂłżniej ilość graczy automatycznie rozpocznie się walka. Żeby zdobyć moc można :
a) otrzymać w losowaniu, jednak 1 osoba może zdobyć tylko dwie moce z losowania,
b ) Naładować licznik zabijając inne osoby.
Na ktĂłrą osobę, będziecie głosować piszecie mi na PRIVIE. Każdy człowiek ma początkowo 1 siły, i 1 obrony. Moce mogą zwiększać te statystyki pasywnie. Osoba atakowana, ma zwiększoną obronę o 1 podczas ataku. Osoba atakująca nie może zginąć podczas ataku od osoby ktĂłrą zaatakował. Kolejność atakĂłw jest rĂłwnoznaczna z tym kto pierwszy napisze mi na privie o ataku.
Gdy większa ilość osĂłb zaatakuje tą samą osobę i ją zabiją, wtedy ich licznik do pozyskania mocy się zwiększa. Moce mogą być pasywne lub aktywne.
Wiem, że napisane chaotycznie, ale pisałem na szybko. Zapraszam do zapisywania się.
PS : VampirLord może dołączyć, ale jedna sensowna skarga i wylatuje.
Lista graczy :
1.Budzioch