Cześć, poszukuję jakiejś dobrej gierki. Może to być RPG, FPS lub TPS (najlepiej jednak połączenie RPG z FPS/TPS, znaczy np. FPS z elementami RPG). Chodzi jednak o to aby był klimat postapokaliptyczny, survivalowy albo coś takiego. Coś w stylu WarZ, DayZ, Stalkera albo podobnych. Oczywiście otwarty świat (jednak nie chce aby wydawał się pusty), eksploracja (najlepiej aby świat jakoś zachęcał do eksploracji) i dobra fabuła (przynajmniej niech trzyma jakiś poziom). Ważne jest jednak aby było czuć ten klimat zniszczonego świata, np. w Fallout 3 i NV zupełnie go nie czułem. Mile widziany tryb co-op. Prosiłbym o propozycje.
Gra FPS, TPS lub RPG
Metro 2033 / Metro 2033 Last Night . Jak lubisz post-apo to powinno być za***iście , Ja się wkręciłem nawet w serie książek W skrócie bo wojnie światowej nuklearne bomby zniszczyły świat a my stalkerzy żyjemy w Moskiewskim metrze w roku 2033 (rozległa historia)
Home Front - Post apo nie ma (podobno szybko się ją przechodzi ;/ ale jest tania ! z dobrym multi) Korea północna zjednoczyła się z koreą południową i potem (chyba) Z Iranem i zaczęły okupacje stanów zjednoczonych . (można się w wczuć)
Wszystkie części Mass Effect chociaż 3 jest najbardziej post apokaliptyczna i jak kolega wyżej Metro 2033.
Cześć, poszukuję jakiejś dobrej gierki. Może to być RPG, FPS lub TPS (najlepiej jednak połączenie RPG z FPS/TPS, znaczy np. FPS z elementami RPG). Chodzi jednak o to aby był klimat postapokaliptyczny, survivalowy albo coś takiego. Coś w stylu WarZ, DayZ, Stalkera albo podobnych. Oczywiście otwarty świat (jednak nie chce aby wydawał się pusty), eksploracja (najlepiej aby świat jakoś zachęcał do eksploracji) i dobra fabuła (przynajmniej niech trzyma jakiś poziom). Ważne jest jednak aby było czuć ten klimat zniszczonego świata, np. w Fallout 3 i NV zupełnie go nie czułem. Mile widziany tryb co-op. Prosiłbym o propozycje.