Gra FPS z dużą mapą

Witam, poszukuję gry FPS (Może być darmówka) z dużą mapą, taką żeby można było sobie spokojnie postrzelać z karabinu snajperskiego. Mapy wielkości tych z Battlefield 2 (3 mi nie przypadła do gustu). Ostatnio spodobała mi sie gra MAG na PS3 i poszukuję czegoś podobnego na PC. Napewno odpada:

-Planetside 2 (20 fps na very low, 20 fps na very high, nie wiem o co chodz)

-Battlefieldy (Już mi się nudzą powoli)

-CODy

Pozdrawiam i liczę na was!

Heroes and Generals. Mapki wielkie, graczy dużo, do tego 2WŚ czyli fajny i dosyć oryginalny (jak na MMO) klimacik.

Grałbym, ale mój lapek nie daje sobie rady :(.

http://www.heroesandgenerals.com/13/en/index.html

Hmm.... Battlefield Heroes, oraz Sniper Elite / v2

War Thunder - ale tylko na samoloty (przynajmniej na razie)

Możesz spróbować gier z serii ARMA albo tak jak kolega wyżej poleciłbym Ci Heroes and Generals.

Arma 2 a najlepiej 3 :)

To tak, od początku:

Heroes And Generals: świetna gra, zapomniałem po formacie o jej istnieniu. Chyba muszę sobie ją od nowa ściągnąć.

Sniper Elite V2: Przeszedłem, krótkie.

BF:H: Niby to fajne, to i tamto ale wydaję mi się, że jednak ktoś kto wpakuję kasę w grę ma przewagę.

War Of Thunder: Zagrywam się w to obecnie, latam brytolami. Jestem na poziomie Spitfire i Typhoonów.

Arma 2: Tylko DayZ. Grałem, ale mi zbanowali konto, bo kupiłem klucz przez allegro.

Arma 3: Nie wiem jak to u was wygląda z FPSami ale u mnie podobnie jak w Planetsidzie, może jeszcze dziwniej. Low 10 FPS Very High 20 FPS. Mimo wszystko nie da się grać.

W każdym bądź razie dziękuje za odpowiedzi! :)

jeśli nie przeszkadzają ci "kreskówkowe" fps'y to szczerze polecam TF2 moja zabawa ze sniperem była niezapomniana :D

Witam, poszukuję gry FPS (Może być darmówka) z dużą mapą, taką żeby można było sobie spokojnie postrzelać z karabinu snajperskiego. Mapy wielkości tych z Battlefield 2 (3 mi nie przypadła do gustu). Ostatnio spodobała mi sie gra MAG na PS3 i poszukuję czegoś podobnego na PC. Napewno odpada:

-Planetside 2 (20 fps na very low, 20 fps na very high, nie wiem o co chodz)

-Battlefieldy (Już mi się nudzą powoli)

-CODy

Pozdrawiam i liczę na was!