Gra - Handel

witam. szukam jakiejś gry. na wstępie mówie że to NIE MUSI być MMO. może być zwyczajna taka o nie przez neta. moje wymogi są bardzo proste. handel. grałem w wiele dobrych siekanek i łupanek , ale po jakimś czasie zwyczajnie sie nudzi... grając w 4story strasznie lubiłem handlować, licytować, z 1 golda mogłem naprawde rozkręcić majątek. posiadam konto w 4story, kasy pod dostatkiem i właśnie to mnie zainspirowało. czy jest jakaś gra w której nie chodzi tylko o expienie? chciałbym troche sie potargować, pokantować, i poczuć ten klimat że zbiłem fortune. handel czymkolwiek. może być to całe expienie, ale gra ma być nastawiona na handel. czekam na propozycje

No w tym przypadku tylko mabinogi tylko jeżeli nie lubisz grafiki anime to jest problem no i jeszcze 1 minus serwery są w ameryce więc czasami są lagi ale nie zauważalne. link w sygnie .

Byla kiedyś taka gra opierająca się na handlu... Gods Kraina Nieskończoności bodajże. Pamiętam że było to RPG pierwszoosobowy, w którym sporą rolę odgrywam handel. Jestem pewny, że to ta gra na 80 %. Oczywiście jest to to singiel.

Co do 4 story i innych mmo. Większość opiera się na tej samej zasadzie więc wymienianie tu mabinogi czy innej gry jest praktycznie strzałem w dziesiątkę. Archlord też ma tego typu system. Z miliona wyfarmionego zrobiłem 500 milionów w kilka tygodni, ale przyznam się, że siedziałem w AH codziennie po kilka godzin i czatowałem na okazję :D

Z singlowych pamiętam Recettear: An Item Shop`s Tale, prowadziło się sklep dla poszukiwaczy przygód, targowało o byle pierdołę, biegało po lochach, a na koniec każdego tygodnia, trzeba było spłacić dług i jeszcze zostawić sobie kasę na rozkręcenie biznesu w następnym tygodniu. Fajna rzecz i stosunkowo trudna..

witam. szukam jakiejś gry. na wstępie mówie że to NIE MUSI być MMO. może być zwyczajna taka o nie przez neta. moje wymogi są bardzo proste. handel. grałem w wiele dobrych siekanek i łupanek , ale po jakimś czasie zwyczajnie sie nudzi... grając w 4story strasznie lubiłem handlować, licytować, z 1 golda mogłem naprawde rozkręcić majątek. posiadam konto w 4story, kasy pod dostatkiem i właśnie to mnie zainspirowało. czy jest jakaś gra w której nie chodzi tylko o expienie? chciałbym troche sie potargować, pokantować, i poczuć ten klimat że zbiłem fortune. handel czymkolwiek. może być to całe expienie, ale gra ma być nastawiona na handel. czekam na propozycje