Gra horror coop

Witam. Razem ze znajomymi zaczęliśmy poszukiwania gry Horror Coop dla 3 graczy.

Jednak poszukiwania legły w gruzach gdyż jedyne co można wyczytać to :

F.3.A.R

Left 4 dead

Amnesia (Mimo że nie ma coop'a ; oo )

Jeżeli znacie jakąś grę tego typu to proszę o napisanie ; ]

Pozdrawiam

Szymqq

Killing Floor

Killing Floor

O ile się nie mylę to killing floor to jest shooter coś jak L4d ; s

+ Nie jest straszne ; s

Z tą strasznością... można faktycznie tam się przestraszyć tylko jak coś za Tobą zacznie się pruć. Nadal jednak jak za taką cenę to gra jest na prawdę fajna do gry w coop

A jakieś inne propozycje ? ; >

Jak Cry of Fear ? ; P

Niestety, obecnie nie ma na rynku żadnego co-opowego horrora, jedyny wyjątek to Cry of Fear.

A można się wystraszyć chociaż w cry of fear ?

Bo o to głównie chodzi ; ss

left 4 dead horror hmm raczej nie wiem czego można się tam przestraszyć a i killing floor to fajny horror co-op.

left 4 dead horror hmm raczej nie wiem czego można się tam przestraszyć a i killing floor to fajny horror co-op.

To że w grze są zombie, nie znaczy że gra od razu jest horrorem...

W CoF da się przestraszyć, ale Multi jest o wiele mniej straszne już singiel

Może death island? Nigdy nie grałem, ale nikt tu tego nie wymienił a podobno fajna.

Ja polecam Obscure 2 (kiedys w jakims pismie byla na plytce chyba to byl cda albo play) W tej grze mozna sie przestraszyc a nie jak w fear 3 :D (jak ktos uwaza inaczej to sory, to nie mialabyc obraza)

Nie jest to zbyt straszne, ale (teoretycznie) horror i (faktycznie) coop jest.

DayZ :P w nocy mozna się nieźle wystraszyć zwiedzając miasto :P

Kupcie sobie preordera WarZ :D

Ja mam Dead Island na steamie i muszę powiedzieć, że bardzo dobra gra (może nie pod względem horroru, ale gra jest bardzo dobra na coopa).

Dead Island jest bardzo dobrą grą do coopa, ale jeżeli chcecie się bać to nie warto, gra ma klimat ale zdecydowanie niestraszny.

Alien Swarm? Kiedys gralem i polecam - rzut izometryczny, rozwalasz hordy kosmitow, mapki do 4 osob. Niestety nie wiem czy to mozna nazwac horrorem.

No More Room In Hell - mod do HL2 sporo ludzi gra.

AvP 2 i ta "3" nie wiem jak się ona dokładnie nazywa jest multi ale nie jestem pewien czy coop jest

W ostatnim AvP jest coop i jest dosc fajny. A tak to polecam moda DayZ z ArmA 2 :)