Witam poszukuje gry w której walczy się kataną coś w stylu ninja gaiden,devil may cry,ninja blade,metal gear solid:rising czy istnieją wogule takie gry jeżeli tak prosiłbym o podanie tytułów noi żeby gierka miała dosyć dobrą grafike dzięki z góry .
Gra katana
Darksiders moze nie katana ale napindziula sie fajnie tyle ze roznica miedzy ta gra a tymi co podales jest taka ze tu trzeba wiecej myslec niz zabijac xD
darksiders grałem własnie nie chodzi mi o myślące tylko o taką w której tniesz szlatchtujesz przeciwników idąc na przód z krwią itp
Może nadchodzące (bo chyba jeszcze nie wyszło, nie jestem pewien) X Blades?
@Up: Wyszło i jest do bani.
Może God of War? Katan nie ma ale też jest za***iście.
heh w blondyneczke grałem też ;p w god of war grałem tak samo do 3 na konsole chyba raczej każdy grał w to ale dzięki za propozycje poczekam na więcej
Chcesz po prostu robić czysty Rozpie***l? Prototype 1, 2? Chaos Legion? Kurczę, mam jeszcze jedną gierkę, która pewnie by ci podpadła, ale tytuł mi wyleciał D: . To było jakieś mroczniejsze fantasy, kilka postaci. Biegasz przed siebie i walczysz z hordą potworów (żeby nie było nieporozumień, nie mam na myśli Diablo ). Czysty slasher.
nie no ;p prototype przeszedłem ostatnio 2 jeszcze nie wyszła jak mniemam chaos legion to na konsole a ja bym prosił coś na kompa ;p ale poczekam jak ci się przypomni to możesz napisać ale naprawde dziękuje za propozycje
Pamiętam, że kieeedyś tam grałem w Chaos Legion na kompie u znajomego. Więc albo jest wersja PC, albo przez emulator, co chyba większym problemem nie jest.
Polecam :
Painkiller
Postal 2
Sadist 2
albo Sapera !! Tam są emocje, krew, flaki wszystko czego potrzebujesz ^.^
@m3xir hehe kto w postala nie grał
A znasz serie Legacy of Kain/Soul Reaver? Powinno Ci się spodobać. Poza tym przypomniało mi się Onimusha 3. Nie grałem ale wydaje mi się, że to też Ci podejdzie.
ojoj legacy of kain staaaaara gierka ;p onimusha 3 tak samo jeszcze na ps2 sie grało
Tego typu gier na PC jest malutko. Chyba już większość została wymieniona. Zapodam Ci jeszcze Die by the Sword. Przewyborna łupanina.
ok dzięki własnie szkoda że mało jest tego typu gier takie gierki są bardzo ciekawe i fajnie się sieka teraz co niby ma wyjść metal gear solid rising to jest fajny system rozpi......... kończyn:).A takie pytanko a są jakieś mmorpg gdzie używa się katan ? samurajskie ninja itp ??
Dynasty Warriors Online. Nie grałem więc nie wiem czy fajne.
W sumie to w większości azjatyckich MMO są katany.
A w ninja gaiden 3? Bo niedawno wyszło.
Cabal! Ale go zepsuli :/. MMORPG z katanami jest masa, tak jak z resztą Piolczu wspomniał.
no ale ninja gaiden 3 jest na ps3 jak się nie myle dynasty warriors online moge zobaczyc
Zobacz na Blades of Time BTW. na kiedy przenieśli prototype 2 na pc?