Gra kiedy byłem małolatem ;D (nie wiem czy to mmo :/)

1)

Witam poszukuje starej gierki kiedy ja widziałem miałem może z hmm ? 5-8 lat teraz mam 16.Moze teraz krótki opis.
Była to gra akcji z pierwszej osoby,musielismy sie głownie tam skradacz i chyba zdobywac dane wywiadowcze,moglismy CHYBA uzywac broni ale kiedy nas wrog odkryl informowala nas o tym jakas babka z komentarzem " chyba o tobie wiedza".były tam rożne alieny czy cus podobnego ;/ cieżko mi to opisać ponieważ było to dawno i malo co juz pamietam :/.gra była dostepna w wersji polskiego dubingu

Gatunek: [Raczej FPS]
Sprzęt: [aktualnie jestem na slabym sprzecie ale juz nie długo GTX 970,I7 4Ghz wiec będzie dobrze :)]

2)

a teraz jeszcze jedna gierka (zeby nie robic nie potrzebnych nowych tematow) tez z tego samego czasu

ale była to gra z widoku bocznego,byla to strzelanka,głowny nasz cel ? strzelanie do alienow

Znajdowalismy sie na (chyba) stacji kosmicznej było tam ciemno itp.Mogliśmy sie poruszac po poziomach stacji kosmicznej (pietra) za pomoca windy myślalem ze to cos na zasadzie obcy vs predator ale to chyba nie to poniewaz jest widok z pierwszej osoby.

Gatunek: [shoter,platformowka

Mam nadzieje że ktoś grał chociaż 1 z tych gier i sobie przypomni cos z szarych komorek ;)

jeżeli cos napisałem nie tak jak trzeba,zly opis czy cos przepraszam jestem tylko czlowiekiem ;d

moze chodzi Ci o Project I.G.I , tam tez trza bylo sie skradac i wykradac rozne informacje:) chodzi o gre ta 1:d drugiej nie wiem....

Ta 2ga to może Alien Breed?

też mi się wydaje że to Project I.G.I pamiętam za małolata naparzałem w to :D

Nie :( niestety :/ to nie Project I.G.I w tej gierce mechanika gry (sterowanie,chodzenie itp) byla podobna do Delta Force Xtreme/Medal of honor itp i grafika nie ta ;/

ta 2 gierka (platformowka) teraz przypomnialem sb jaki to rodzaj gry niestety tez nie :( sproboje wygrzebac stare plyty z grami od jeden osoby z rodziny bo zawsze jak ta osoba grala to ja stalem przy biorku i sie wpatrywalem jak w 5zl :D ten Alien Breed jest z widoku lekko z gory za postacia a tu wlasnie bylo typowo cos takiego 246539612.jpg
Oczywiscie to nie ta gra ale taki byl widok na nasza postac przeciwnika itp ;D i grafika troche nowasza
Ale i tak dzieki ze ktos przeczytal ten post ;) moze ktos wpadnie na cos jeszcze

Może Alien Shooter?

nie ;/ Alien Shooter pamietam bardzo dobrze wszystkie 3 czesci i to jest widok z gory zamiast z boku postaci ;d
Pierwsza gierka ma grafike podobna do Project Eden ale nwm czy to jest ta gierka poniewaz obecnie nie mam jak tego sprawdzic ;d

EDIT@

Przypomniałem sobie że w tej gierce platformowej jesteśmy jednak na stacji kosmicznej,tło jest przewaznie ciemne (czasami jest jakies swiatlo,lekko ta gierka podchodzi pod maly horror i jak w kazdej platformowce biegalismy lewo/prawo,(tyle sobie przypomnialem) i napewno w tych grach nie było systemu turowego

EDIT@

O ile się nie myle to ta pierwsza gierka nazywa sie Chrome: SpecForce poniewaz jeden pojazd jest podobny do tego ktorego zapamietałem,co do drogiej gierki dalej nic

dobra jeszcze jedna gierka do przypomnienia

Byla to gra z zakladaniem koloni mielismy na poczatku misji maly oddzial zolnierzy musielismy znalezc jakas osade/kolonie po tym jak znalezlismy ta kolonie zaczynamy ja rozwijac rekrutowac zolnierzy itp musieliśmy wykopywac surowce (jakies mineraly)A do tego moglismy oswajac malpy.Po co ? Aby mogly nosic skrzynki poniewaz sa silniejsze niz ludzie
kiedy malpy nie udalo nam sie oswic zaczynala sie rzucac na naszych ludzi
Do tego malpy mogli jedynie oswajac naukowcy czy podobne typy :)

Dobra pewien nie jestem ale czy ta trzecia gra nie ma przypadkiem tytulu "Original War" ?Jezeli tak to jedna z trzech gier znaleziona

alien isolation?

1. Wydaje mi się, że to Chrome, bardzo fajna gierka. Mimo swoich lat nadal jest świetna. http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=1515

2. Nie mam pojęcia.

3. Tak, Original War. :)

alien isolation?

Niestety to 2014 rok a ja szukam gry od roku 2000-2006rok i to nie byla gra 3D tylko platformowka z widoku bocznego postaci cos tego typu jak zdjecie ktore podeslałem

Ale za każdy post dziękuje :)

Abuse?

Abuse?

Nie ;( jest to juz jakis traf podobny ale to było tylko na stacji kosmicznej przewaznie czarne tło (cos jak awarja zasilania) i swieca sie co poniekiedy jakies lampy i wydaje mi sie ze była troszke nowsza grafika postaram sobie cos przypomniec jeszcze ;d

Troche myslałem o tej grze i tu jest jej opis ;)
Gra nr.2

Gra była dosyć mroczna, widok z boku, do wyboru masa broni (głownie karabiny) Chodziło się po korytarzach na statku kosmicznym załączony alarm (mrugające światła, dźwięki).Można było korzystać z wind. strzelało i celowało się za pomoca myszki a chodziło za pomocą klawiatury (nie było żandnych uskoków gdzie by się nie dało wrócić tak jak w grze genocide) z kazdego korytarza/poziomu/misji mozna było wrocic w kazdej chwili na poczatek potem isc na koniec itp...

Co do tych dzwięków to były (tak pamietam) podobne do tych z fallout online w jakisch mrocznych miejscach itp taka muzyczka jak z filmu grozy ;P.To chyba już na tyle ;d

1)

Witam poszukuje starej gierki kiedy ja widziałem miałem może z hmm ? 5-8 lat teraz mam 16.Moze teraz krótki opis.
Była to gra akcji z pierwszej osoby,musielismy sie głownie tam skradacz i chyba zdobywac dane wywiadowcze,moglismy CHYBA uzywac broni ale kiedy nas wrog odkryl informowala nas o tym jakas babka z komentarzem " chyba o tobie wiedza".były tam rożne alieny czy cus podobnego ;/ cieżko mi to opisać ponieważ było to dawno i malo co juz pamietam :/.gra była dostepna w wersji polskiego dubingu

Gatunek: [Raczej FPS]
Sprzęt: [aktualnie jestem na slabym sprzecie ale juz nie długo GTX 970,I7 4Ghz wiec będzie dobrze :)]

2)

a teraz jeszcze jedna gierka (zeby nie robic nie potrzebnych nowych tematow) tez z tego samego czasu

ale była to gra z widoku bocznego,byla to strzelanka,głowny nasz cel ? strzelanie do alienow

Znajdowalismy sie na (chyba) stacji kosmicznej było tam ciemno itp.Mogliśmy sie poruszac po poziomach stacji kosmicznej (pietra) za pomoca windy myślalem ze to cos na zasadzie obcy vs predator ale to chyba nie to poniewaz jest widok z pierwszej osoby.

Gatunek: [shoter,platformowka

Mam nadzieje że ktoś grał chociaż 1 z tych gier i sobie przypomni cos z szarych komorek ;)

jeżeli cos napisałem nie tak jak trzeba,zly opis czy cos przepraszam jestem tylko czlowiekiem ;d