1)
Witam poszukuje starej gierki kiedy ja widziałem miałem może z hmm ? 5-8 lat teraz mam 16.Moze teraz krótki opis.
Była to gra akcji z pierwszej osoby,musielismy sie głownie tam skradacz i chyba zdobywac dane wywiadowcze,moglismy CHYBA uzywac broni ale kiedy nas wrog odkryl informowala nas o tym jakas babka z komentarzem " chyba o tobie wiedza".były tam rożne alieny czy cus podobnego ;/ cieżko mi to opisać ponieważ było to dawno i malo co juz pamietam :/.gra była dostepna w wersji polskiego dubingu
Gatunek: [Raczej FPS]
Sprzęt: [aktualnie jestem na slabym sprzecie ale juz nie długo GTX 970,I7 4Ghz wiec będzie dobrze ]
2)
a teraz jeszcze jedna gierka (zeby nie robic nie potrzebnych nowych tematow) tez z tego samego czasu
ale była to gra z widoku bocznego,byla to strzelanka,głowny nasz cel ? strzelanie do alienow
Znajdowalismy sie na (chyba) stacji kosmicznej było tam ciemno itp.Mogliśmy sie poruszac po poziomach stacji kosmicznej (pietra) za pomoca windy myślalem ze to cos na zasadzie obcy vs predator ale to chyba nie to poniewaz jest widok z pierwszej osoby.
Gatunek: [shoter,platformowka
Mam nadzieje że ktoś grał chociaż 1 z tych gier i sobie przypomni cos z szarych komorek
jeżeli cos napisałem nie tak jak trzeba,zly opis czy cos przepraszam jestem tylko czlowiekiem ;d