Od dłuższego czasu szukam gry, która przyciągnie mnie na dłużej.
Sporo czasu spędziłm w takich mmo jak Mabinogi, Wow, i GW2. I teraz moje pytanie brzmi, czy jest ktoś, jakaś polska gildia, z kim można by pograć w tego właśnie mmorpga?
Powiem szczerze, że przyciągnął mnie swoim klimatem i expi się przyjemnie, więc póki co pozostało mi szukać społeczności ^^
Myślicie, że watro poświęcić grze więcej uwagi i czasu?
Gra ktoś jeszcze w Allods?
Jeżeli sprawia Ci ta gra przyjemność to jak najbardziej warto. Polska społeczność na bank jakaś jest.
Gildia Euforia po stronie imperium chyba nadal istnieje, więc proponuje do nich uderzyć.
Czy warto poświęcić czas? Obawiam się, że NIE warto. Nie chodzi tu o P2W, które trochę (niewiele) zelżało tylko o nadchodzące update-y. Co nieco o 10.0 już pokazano i na forum gracze raczej nie są zadowoleni z nowego systemu walki. Są też plotki, że to co pokazali to taki Allods 2 (Allods WARP ma się nazywać czy coś), ale w takim razie nie wiadomo, czy obecna gra będzie otrzymywała jakieś dodatki.
Jak dla mnie nie warto. Całkiem niedawno odpaliłam sobie tę gierkę gdy rozdawali te różne bajery na start. Pustawo, wprawdzie udało mi się spotkać aż 6 graczy, ale to na przedziale lvlowania od 1 do 20, więc raczej nie był to dobry wynik
Sami twórcy chyba też nie są zbytnio zainteresowani już tym tytułem, no i jak wspomniała osoba wyżej to prawdopodobnie będzie Allods 2 - wątpię aby nadal inwestowali w tego starego, zwłaszcza, że silnik graficzny na dzisiejsze czasy jest przestarzały i raczej nie warty rozwijania.
Po dwóch tygodniach gra po prostu zaczęła mnie nudzić :< Niestety nie jest to gra której szukam.
Dziękuję za odpowiedzi <3
elo. dzieje sie cos w tej gierce? warto sobie popykac? widze, ze jest subskrypcja i jakies krysztaly, daje to jakas wieksza przewage miedzy ludzmi, ktorzy nic nie placa?
NOOO XD
Allods jest słynny dzięki swojej świetnej grafice i P2W.
Co prawda istnieje serwer Pay2Play, ale tam nikt nie gra. Ogólnie słaba aktywność ludzi.
dzieki za info. w takim razie osrywam ta gre