Gra ktoś w Adventure Quest World / EpicDuel?

Bo ja zacząłem własnie przygody z tymi grami i chętnie bym zaczął "farmić expa" :P z kimś :)... Jak na razie nie widzę nic ciekawszego na horyzoncie z via www ... Wiec jest ktoś chętny do pomocy / wspólnej rozgrywki ;) ? Tak na marginesie jak oceniacie owe produkcje (czy warto "marnować" na nie czas :rolleyes: ?).(chętnie też mogę się przestawić na gry podobne tego typu jak ktoś zna coś lepszego B))

Epic Duel to przedewszystkim Tactic-PvP MMO. Dlatego musisz cały czas myśleć jak sam, albo z kolegą z drużyny pokonać przeciwnika/ów. Jednak by wybić się na same szczyty, musisz ładować trochę grosza w tę grę. A AQW nie musisz koniecznie płacić by być kimś. Wystarczy nawet, że "sam" grasz. Sam w tym znavczeniu, że nie musisz być z nikim w party by dostawać expa, wystarczy jeden cios byś dostał tyle samo expa co gracz który sam pokonał moba. Chyba, że coś zmienili, w co akurat wątpię. Bardziej opłaca się grać w AQW. Mnie się znudziło, ale tobie polecam jak najbardziej :)

To że w aqw można grac w pojedynkę to wiem w koncu tak gram :lol: ale zawsze jest wiecej satysfakcji grając z kim.Co do epicduela nie koniecznie potrzeba mi uzyskac maks "mocy" gram w sumie dla samej satysfakcji. B)

Dzisiejszy AQW to nie to samo, gdy grałem z 2-3 lata temu...

Co wg ciebie się zmieniło od tamtego czasu?

odświerzę temat gram od 3 dni i szukam kogoś do gry kto chętny niech pisze tu lub na pw

Bo ja zacząłem własnie przygody z tymi grami i chętnie bym zaczął "farmić expa" :P z kimś :)... Jak na razie nie widzę nic ciekawszego na horyzoncie z via www ... Wiec jest ktoś chętny do pomocy / wspólnej rozgrywki ;) ? Tak na marginesie jak oceniacie owe produkcje (czy warto "marnować" na nie czas :rolleyes: ?).(chętnie też mogę się przestawić na gry podobne tego typu jak ktoś zna coś lepszego B))