Gra ktoś w ArcheAge od 0 na Prophecy?

Gra ktoś w ArcheAge od 0 z ts/discord? wracam do gry tylko dla Statków, nie ma drugiego takiego MMO z klimatem pirackim :)

Jak jest ktoś chetny jestem na discord mmorpg.org.pl

Na legacy czy na Fresh Start serwerach?

Ale otwierają jakieś nowe serwery czy jak? :DDD

Kolega pyta czy ktos chce zaczc od 0 na prophecy :D Ja juz 50lv wbilem, jesli masz konto sprzed 3.5 update to dostaniesz 4.2k gs gear wiec duzo latwiej nadrobic , nick w grze Eredan dzisiaj bede jakos wieczorem zapraszam

Kolega pyta czy ktos chce zaczc od 0 na prophecy  Ja juz 50lv wbilem, jesli masz konto sprzed 3.5 update to dostaniesz 4.2k gs gear wiec duzo latwiej nadrobic , nick w grze Eredan dzisiaj bede jakos wieczorem zapraszam

własnie ze nie mam konto od poczatku AA i nie moglem nawet zalogować się na prophecy mialem na szaro

własnie ze nie mam konto od poczatku AA i nie moglem nawet zalogować się na prophecy mialem na szaro

Inaczej to działa, jeśli masz stare konto to możesz grać tylko na legacy, jeżeli teraz stworzysz nowe to możesz grać na "Fresh Start" serwerach, serwer ten(nazwa jego "Prophecy") istnieje już ~~6 miesięcy jeśli masz konto starsze niż 8 grudnia 2016 rok to nie wejdziesz na ten serwer.

Ja właśnie stworzyłem nowe konto i się tam pobawię.

Inaczej to działa, jeśli masz stare konto to możesz grać tylko na legacy, jeżeli teraz stworzysz nowe to możesz grać na "Fresh Start" serwerach, serwer ten istnieje już ~~6 miesięcy jeśli masz konto starsze niż 8 grudnia 2016 rok to nie wejdziesz na ten serwer.

Ja właśnie stworzyłem nowe konto i się tam pobawię.

głupie to jest, dawaj na discord https://discord.gg/zYH5aXH

Jak ogólnie z populacją? Jest jakaś stronka która to pokazuje?

Jak ogólnie z populacją? Jest jakaś stronka która to pokazuje?

W grze jedyne co jest to 2 serwery z napisem "high" jeden to prophecy (6 miesięcy żyje) drugi nazwy nie pamiętam.

Update: Proszę :)

1.jpg

Ja mam postać na Sirothe i Rangora. Hmm a gdzie mogę sprawdzić od kiedy mam konto? :P Bo na starych serwerach pewnie nic się nie dzieję, a na nowych nie wiem czy będe mógł stworzyć postać i nie wiem czy w ogóle zaczynać pobierać :P

Ja mam postać na Sirothe i Rangora. Hmm a gdzie mogę sprawdzić od kiedy mam konto?  Bo na starych serwerach pewnie nic się nie dzieję, a na nowych nie wiem czy będe mógł stworzyć postać i nie wiem czy w ogóle zaczynać pobierać 

Żeby stworzyć postać na "nowym" serwerze musisz mieć nowe konto nie starsze niż 6 miesięcy (od 8 grudnia 2016 roku).

Poza tym na tym koncie nie możesz mieć żadnej postaci na serwerze legacy(wszystkich oprócz prophecy).

Po prostu przeczytaj dolną część mojego screena. :)

Żeby stworzyć postać na "nowym" serwerze musisz mieć nowe konto nie starsze niż 6 miesięcy (od 8 grudnia 2016 roku).

Poza tym na tym koncie nie możesz mieć żadnej postaci na serwerze legacy(wszystkich oprócz prophecy).

Po prostu przeczytaj dolną część mojego screena. 

grasz jeszcze ?

grasz jeszcze ?

Dzisiaj jestem umówiony, napisałem ale masz prywatność na discordzie która blokuje wiadomości.

Gra miodzio polecam, niestety sam nie bede grał dobiłem ten 20lvl, kiedyś z gilldią 50lv max statki ale to już nie jest to samo co kiedyś ;/ może jak otworzą nowiutki serwer to wrócę ale tak jak patrze to apex zatrzyma sie na 1k golda, bardzo duzo ludzi gra P2W + te niszczęsne boty i cheaty :( trzymać kciuki za zmiany na dobre bo gra ma bardzo duży potencjał!

Temat do zamknięcia

Zamykam

Gra ktoś w ArcheAge od 0 z ts/discord? wracam do gry tylko dla Statków, nie ma drugiego takiego MMO z klimatem pirackim :)

Jak jest ktoś chetny jestem na discord mmorpg.org.pl