Gra ktoś w cs:go?

Siema! ostatnio nawalam sobie w CSGO ale nie mam stałej ekipy przez co trochę nudno jest, jak ktoś gra i sie nudzi sam to niech pisze.

Witam śmiało możesz zaprosić na Steam Styleso1 można po grać razem, najczęściej w godz. 18 - 23.

Ja też bardzo chętnie nie dawno sobie kupiłem csgo ale jestem starym wyjadaczem w cs :D szukaj na steam: killerpl221 (Wastel)

nick adixii cs 1.6 na tym steamie 1k h a na drugim 700 ;P a w GO to 124h

Poszły do wszystkich invitki ^_^

Jak coś to Sekwencer.

ja też z chęcią pogram csipb

Pytanko, czy ktoś to jeszcze gra? Chciałbym to kupić ale widzę małe zainteresowanie tą grą.

Pytanko, czy ktoś to jeszcze gra? Chciałbym to kupić ale widzę małe zainteresowanie tą grą.

Zainteresowanie tematem ? To możliwe, ale jeżeli byłeś fanem CS 1.6 i tego co się działo wokół E-sportu z nim związanym, to CS:GO przejął ową działkę od swojego starszego brata. Teraz mało kto się interesuje CS 1.6, tj. ligi czy media (streamy, większe eventy). Z tego powodu najlepsze klany poprzechodził do CS:GO, podobnie będzie z resztą profesjonalnych graczy. Nawet Neo i Spółka grają w CS:GO, więc gra jest warta tego aby w nią 'pykać', imo.

Jeżeli chodzi Ci o zainteresowanie jako serwery, to na pewno tak w 1.6 i GO, będziesz miał masę serwerów, gdzie ten drugi bynajmniej nie zmaleje.

Zainteresowanie tematem ? To możliwe, ale jeżeli byłeś fanem CS 1.6 i tego co się działo wokół E-sportu z nim związanym, to CS:GO przejął ową działkę od swojego starszego brata. Teraz mało kto się interesuje CS 1.6, tj. ligi czy media (streamy, większe eventy). Z tego powodu najlepsze klany poprzechodził do CS:GO, podobnie będzie z resztą profesjonalnych graczy. Nawet Neo i Spółka grają w CS:GO, więc gra jest warta tego aby w nią 'pykać', imo.Jeżeli chodzi Ci o zainteresowanie jako serwery, to na pewno tak w 1.6 i GO, będziesz miał masę serwerów, gdzie ten drugi bynajmniej nie zmaleje.

Wielkie dzięki, wież może czy są jakieś przeceny? Posiadam na PayPal około 30zł i przydało by się to wykorzystać.

Wielkie dzięki, wież może czy są jakieś przeceny? Posiadam na PayPal około 30zł i przydało by się to wykorzystać.

Póki co na steamie masz CS:GO za około 44 zł, ale to bez obniżek, a jak wiadomo w sklepiku mamy często obniżki nawet do 75%, więc polecam poczekać jeżeli chcemy mieć grę taniej. W sumie ostatnio widziałem miesiąc lub dwa temu zniżkę CSa GO do 50%, więc może coś niedługo też się pojawić.

Teraz wszyscy na BF-a się przeżucają :P

mordokaiser1 , gram od wczoraj więc jestem total newbie ale jeśli chcesz jestem chętny do gry ;)

joshua970 teraz mam mało czasu na grę :) ale jak jest chwilka wolna zagram :)

Siema! ostatnio nawalam sobie w CSGO ale nie mam stałej ekipy przez co trochę nudno jest, jak ktoś gra i sie nudzi sam to niech pisze.