Gra ktoś w to jeszcze?

Hello, mam do Was pytanie. Dużo osób jeszcze gra w Cabala ? Chciałbym zacząć, ale najbardziej zależy mi na populacji. Nie lubie kiedy nie ma z kim grać.

Teraz cabal juz wymiera. Ale jezeli chcesz to mozesz kogo namowic aby z toba gral :). Ja osobiscie czekam na Cabal'a 2 :D

ja bym pograł ale po tym jak mi okradli 137 lvl archera i suport cabala na nic sie nie zdał zrezygnowałem...

również czekam na Cabala 2 :)

A to Cabala 2 wydadzą kiedykolwiek?

Ja nadal gram w Cabal-Online, so jesli grasz na Marsie to zapraszam do Gildii CoOperate, dużo nas tam jest na pewno coś dla siebie znajdziesz:)

Można rzec, że Cabal umarł, a zostali w nim tylko gracze, którzy mają chary od ~100lvl'a w górę. Gra bardzo się zmieniła, lvl'e lecą o wiele szybciej (u mnie best to 153lvl, FA, nie wiem, jak dalej). Teraz bardziej opiera się na crafcie - wg mnie duży plus, no i stanie konta, tj. ilości Alz.

Osobiście odradzam :).

No to nic, musze znaleźć coś innego :) dzięki za szybkie odpowiedzi!

Ludzi jest bardzo dużo, nie wiem co oni gadają.

dokładnie:) dużo ludzi gra, na dungi jest zawsze z kim chodzić, powstał nawet niedawno(jakies 4 mc temu nowy serwer) także nie ma na co narzekać:)

Jak najbardziej potwierdzam jest z kim grac i Cabal caly czas zyje ;]

Grałem długo, po tym jak okradli mi konto przestałem... Słyszałem o duzym wycieku danych kont... bo właściwie zastanawiam się jakim sposobem okradziono mi konto.

Ja rowniez gralbym w to do dzis, gdyby mnie nie okradli. zostaly mi 2 gole postacie na 180 lvlu i co dalej?

Gmi seta oddali, ale moje konto zostalo "zgwalcone" wiec nie bede juz na nim gral xD

@frosty, jak nie potrzebujesz, mozesz oddac seta w dobre rece, mam na mysli moje:D

@Rapider @Nestole @Jabolos

Dosyć dziwne, bo ostatnio coś świeciło pustkami mimo, iż channel (Trade) prawnie pełny wg server status'u. Jednak nie będę się kłócił, może za mało przesiedziałem, byłem tylko przelotem. A jak wygląda sprawa AH i ogólnego Trade'u? Jak ceny?

dosc duzo ludzi gra, ceny na ah sa pozanizane przez tlumy resellerow, ogolnie w cabalu jest jedna zasada, miej farta, bedziesz pro. Ja np przez moje pierwsze 2 lata gry, nie dropnalem nic wartego wiecej niz 100kk, pozniej troche zaczelo dropic. Mialem kolegow co po tygodniu gry, juz mieli itemki za 1,8kkk ( seh na b1f na 100 lvlu -.-), jednak nie poddalem sie i gralem, farmilem male kwoty, jakis tam set mialem. pozniej powprowadzali zmiany w dropie, i o wiele latwiej jest dropnac cos, co ktos bedzie chcial kupic - latwiej jest sie dorobic seta ( tzn. teraz podnosza sie standardy , wiec taki set jak kiedys byl dla mnie szczytem osiagniec, teraz bedzie dosyc tani, a pozwoli ci juz ugrac cos lepszych dungow, by wydropic lepsze itemki) z tego co wiem pogrzebali tez teraz cos w crafcie, ale nie gram wiec sie nei orientuje jak to tam dziala, wiem ze ludzie odemnie z gildii maja itemy po 8, 10 11 ampa ;P

event byl na ampy 10, aby go miec musiales wbic item na 13. jak go zsehowałeś zrobił ci sie z 7 amp w slocie na 8(taki extend po sehu teraz jest, ze jak miales 7 ampa dodajesz slota i wbija sie na 8, cos jak z hp, hpstealem itd). Ceny na tradu są o wiele niższe niż kiedys, bo bardzo się craft rozwinął ogólnie, łatwiej dropnąc itemy jak spamujesz duny :) teraz takiego poczatkowego seta kupisz za grosze. a co do ludzi na ch1, to zalezy o jakiej porze trafisz:P bo niekiedy wchodze i jest po 6/7 sklepów a niekiedy sklep na sklepie stoi i nie wiesz juz czego masz szukac:D

albo jak na globie niechce ci sie expic dolacz do nas na Extreme cabal:)

szukaj gildi Hypnotize ,my jestesmy najwieksza polska

@Omenik, jaki serwer?:> bo nie słyszałem o niej jeszcze

extreme cabal:) prywatny serwer cabala:) duzo ludzi za vote itemki w cash shopie sporo polakow:)