Gra mi się podoba ale czy jest w ogóle na co czekać?

Bardzo bym prosił bez hejtu..interesują mnie tylko wiadomości sprawdzone ew. od developerów

1. Czy gra będzie rozwijana na serwerach EU , NA?

2. Czy już dali w open beta maksymalnie co można było dać z Kr? (pomijam Bugi)

3. Czy jest sens grać jeśli PvE lubię 99% bardziej (na razie mam lvl 39 i gram dalej)

1. ta kontent jest na kr wiec i na NA EU bedzie rozwijany.

2. Nein, mase kontentu przed nami

3. Czy jest sens grac w co? w BnS? A podoba się? Jak tak to graj lmao.

BnS to 99% pvp

Tak, jak wyżej - nie tylko z wydaniem BnS jest opóźnione u nas, ale również z zawartością. Niestety musimy czekać na aktualizacje, które już są w KR.

Najprzyjemniejsza gra dla mnie ostatnich lat, ale do 15 lvlu nie znalazlem zadnej rewolucji. Poprostu dobra gra

@Gaatcha To, że jesteśmy za Koreą w liczbie update ma miejsce w każdej prawie grze wydanej przez koreańskie studia.

@topic Gra jest co prawda PvP focused, ale content PvE też jest rozwijany i zdecydowanie jest co robić w moim mniemaniu. Zapowiedzieli także, że w następnym miesiącu powinien być jakiś większy update (ludzie spekulują, że będą próbować wprowadzić Warlocka, ale to tylko plotka)

Nie wiem czy to tylko plotka bo w grze można dropić bronie do warlocka a to może już coś znaczyć, choć może to po prostu bug/niedopatrzenie

@Aracarn No dziś podali patch note i Locka jeszcze nie ma... pozostaje czekać, ale ma też odpowiedź o PvE bo dodają kolejne instancje i 24-man run

Bardzo bym prosił bez hejtu..interesują mnie tylko wiadomości sprawdzone ew. od developerów

1. Czy gra będzie rozwijana na serwerach EU , NA?

2. Czy już dali w open beta maksymalnie co można było dać z Kr? (pomijam Bugi)

3. Czy jest sens grać jeśli PvE lubię 99% bardziej (na razie mam lvl 39 i gram dalej)