Gra MMO podobna do Wow-a, lub GW2

Gatunek: MMO , MMORPG
Sprzęt: [tutaj podajesz parametry swojego komputera]: i7 7700k @ 4,8 ghz, 16 gb ram, GTX 1080 OC
Cechy: [tutaj wpisujesz interesujące Cię cechy szczególne gry której szukasz]:

Przede wszystkim zależy mi na tym by była stabilna i dużo ludzi w niej grało.

Nie będę ukrywał - azjatyckie produkcje mnie nie zachwyciły (chociaż... Wildstar jest chyba azjatycki?) , a więc azjatyckich nie wykluczam. Zależy mi na tym by gra nie była paytowin, warunek konieczny ) model B2P taki jak jest np w guild wars 2 jest dla mnie idealny, ewentualnie mogę także płacić abonament, prosze zerknąć na to jakie gry mi się podobają, i wszystko się wyjaśni :)

Przypadły mi do gustu: World Of Warcraft (spędzone 6 lat życia w wowie), Guild Wars 2 (spędzone 2 lata życia w gw2), Sacred I, sacred 2, wildstar (częściowo)
Nie przypadły mi do gustu: Aion, Black Desert, Age Of Conan

Proszę o pomoc :)

Jak podoba ci sie wow i gw2 to polecam Stwor ;) mozna Grac za Darmo ale lepiej kupic abonament.

A pozatym to eso Tutaj zas musisz kupic gre I polecam dokupic premium czyli abonament tak jak w wowie. Stwor jest troche jak wow ale w uniwersum star warsow , mocno oparte na historie.

Również polecę SWTOR-a. Jeśli nie przeszkadza ci klimat sci-fi to na pewno znajdziesz w tym tytule coś dla siebie. Zagraj chociażby dla samej fabuły która potrafi wciągnąć na dłuuugie godziny :) a tak z ciekawości zapytam czegoś zabrakło w wowie ze szukasz podobnej gry?? może wystarczy tylko ogarnąć jakąś fajna ekipke aby dobrze sie tam bawic ?

Gatunek: MMO , MMORPG
Sprzęt: [tutaj podajesz parametry swojego komputera]: i7 7700k @ 4,8 ghz, 16 gb ram, GTX 1080 OC
Cechy: [tutaj wpisujesz interesujące Cię cechy szczególne gry której szukasz]:

Przede wszystkim zależy mi na tym by była stabilna i dużo ludzi w niej grało.

Nie będę ukrywał - azjatyckie produkcje mnie nie zachwyciły (chociaż... Wildstar jest chyba azjatycki?) , a więc azjatyckich nie wykluczam. Zależy mi na tym by gra nie była paytowin, warunek konieczny ) model B2P taki jak jest np w guild wars 2 jest dla mnie idealny, ewentualnie mogę także płacić abonament, prosze zerknąć na to jakie gry mi się podobają, i wszystko się wyjaśni :)

Przypadły mi do gustu: World Of Warcraft (spędzone 6 lat życia w wowie), Guild Wars 2 (spędzone 2 lata życia w gw2), Sacred I, sacred 2, wildstar (częściowo)
Nie przypadły mi do gustu: Aion, Black Desert, Age Of Conan

Proszę o pomoc :)