Witam, jestem graczem konsoli Xbox one, naszła mnie ochota na pogranie w jakieś MMORPG, aktualnie nie dysponuje komputerem więc zostaje konsola…
Chciałbym, aby wypowiedziały się osoby które grają na konsoli, interesuje mnie gra, w której jest dostateczna ilość graczy na dobrą zabawę.
Gra MMORPG na xbox one
Jedyne co mi przychodzi na myśl to The Elder Scrolls Online, owszem nie grałem na konsoli ale wiem że jest duża pula graczy (nawet z polski) grająca w eso na konsoli, nie ważne czy ps czy xbox
W eso na xboxa masz jak sie nie mylę dwie Gildie w jednej któej gram od ponad roku z przerwami, Nighthunters Polska , drugiej nazwy nie podam bo nie pamietam , ale z tym że ta druga to pseudo Polska Gildia PVP . Kilku sfrustrowanych graczy co odeszli od nas i liczyli że utworzą Polską Gildię PVP no coś im nie pykło. Tak że szukaj na czacie w grze w np. Deshan kogoś z NHP napisz po prostu a ktoś się odezwie. Chłopaki ogarniają PVE,PVP Triale czaskają hard mody więc jest co z nimi robić . Bardzo pomocni Polecam z całego Serca. Ja aktualnie mam przerwę od ESO wiec nie dodam .
MMORPG na konsole? daj pan spokój…
TESO może się nadać, ale czy to mmorpg? można dyskutować
Neverwinter Online
Gdybym miał xboxa to zdecydowanie w ESO bym poszedł. Nawet wiele video z guidami czy streamów jest prosto z xboxa, tak więc baza graczy musi być spora.
Nie koniecznie streamy muszą być z Xboxa, wiele osób po prostu podpina pada do kompa i używa wbudowanego schematu Xbox w TESO na PC.
Mało MMO na konsole w ogóle jest. Poza tym co wymienili ludzie to może nie typowe MMORPG, Elite Dangerous jest na XBO. The Division 2 to takie niby MMO też.
Ty **** nic nie wiesz czemu ci ludzie odeszli nie wypowiadaj się na temat innych guildi graj sobie z NH… Siedź sobie tam i grzej dupe NH to guildia w której chcą od ludzi traktowania gry jak drugie życie nie znają definicji dobrej zabawy na trialach z nimi nie ma nic innego tylko przekrzykiwanie, zabraniają graczą dołączania do innych polskich guildi jak a jak już dołącza to ich wyzucaja. I ty się wypowiadasz o innej guildi że jest psełdo pvp… G*** wiesz nic nie umiesz ić tłuc kukłę i nie zapomnij dać znać oficera z nh niech zanotują w exelu żeby zweryfikować czy wziąść cie na triale… Toxic guildia która powstała jako pierwsza i uniemożliwia rozwijanie się innym polskim guildia. Oficerowie tam twierdzą że są najlepsi i najmondrzejsi na świecie. Kozacy w necie czyli pizdy w świecie…
A co Panowie sądzicie na temat TERA online? Ja zielony w temacie jestem więc pytam was, doświadczonych graczy.
Dużo grindu jak dla mnie zbyd dużo ale jak kto co lubi
Grają Polacy? Jak wygląda sama gra, da się w to grać bez inwestowania pieniędzy czy raczej pay2play?
Destiny 2 z tego co widzę jest na Xbox. Ja to na pc gram ale ma dobre wspomaganie dla pada więc pewnie i na Xbox będzie ok.
Nie mam pojęcia musisz sprawdzić powiedziałem tyle co wiem kiedyś grałem w to może miesiąc nie wydałem ani złotówki więc napewno da się za darmo ale jak To wygląda w późniejszych etapach gry nie mam pojęcia
Dostateczną ilość dobrej zabawy zapewnia tylko tibia ale byś musiał sobie kupić komputer bo na xboxa jeszcze nie wyszła
To jaka Polska gildie polecasz? Niedawno zaczołem grac. Gram na spokojnie kiedy moge.
Endriu po twojej wypowiedzi i frustracji wynika jedno ze lecisz w ujka ;] , wyrzucili cię z Gildii bo chciałeś z kolejnym noobkiem twojego pokroju utworzyć swoją i nie udolnie staraliście się coś ogarnąć teraz macie Gildie pvp gdzie nic nie wnosicie na cyro a co nalepsze biegaja u was jakieś Rumuny ^^ . Ja poleciłem ci Gildiie kolego zorientuj się przecież to twój wybór gdzie diłaczysz , a co do opini “Endria” ^^ wystarczy gościa post przeczytać , ja gram w NH od sporego czasu i nie uswiadczyłem niczego co kolega wypisuje
hehe pozdrawiam miłej Niedzieli Życzę !
A odnośnie dps na kukle no chyba jak chcesz isc na hero to jak ty sobie to wyobrażasz iść z kimś kto nie posiada wiedzy o swojej klasie i nie robił minimalnego dps . Z tego co wiem w kazdej grze mmorpg zeby uisc na raid trzeba cos spełniać . Puknij sie chłopie w czoło bo twoje argumenty potwierdzaja jedynie to ze jestes nie udolny
Endriu Endriu Endriu , w młynie to się mąkę wyrabia , Ja cię kojarzę i każdą osobę która u was jest i kto u was gra . A kolega który chce grać na xbox niech sam zdecyduje gdzie chce grać i czy wgl padnie na ESO ! Piona
w sumie 9 czerwca jest premiera phantasy star online 2 new genesis, który takze bedzie dostepny na xbox
Gadka o gierce na xklocka, a w komentarzach awantura jakby co najmniej ktoś komuś psa wydymał xD