Gra MMORPG

Witajcie! Piszę tutaj w kilku sprawach przede wszystkim z pytaniem, a dla zaoszczędzenia czasu informacje odnośnie pytania pogrubię. Oraz dodam informację odnośnie pewnej gry !dla zainteresowanych cały post^^!

1. Pytanie

2. Informacja odnośnie gry

3. Poszukuje fajnej gry MMORPG, w której nie zabraknie początku MMO:) Wiele gier tego typu, które zresztą wywołują nadal pewne ciepło na sercu z dawnych czasów jak Shaiya, czy inne mniej lub bardziej popularne produkcje świecą obecnie pustkami! Nic dziwnego w końcu wiele z nich skończyło swoje najlepsze lata dawno temu tak jak we wcześniej wspomnianej grze górował patch 4.5. Ponadto wiele osób odchodzi od mozolnego ulepszania swojej postaci zwłaszcza gdy ktoś inny może wydać kilka stówek i w chwile przewyższyć gracza, który swoje konto budował długi czas jak to obecnie dzieje się w tytule Nostale gdzie nowych ludzi brak, a starzy wyjadacze cencieją jeszcze bardziej! Odszedłem troszkę od tematu!
    Jednak już do niego wracam, chciałbym abyście podzielili się ze mną wiedzą na temat gier, w które warto jeszcze zagrać! Lubię gdy gra naciska na pracę zespołową, jednak ważne jest też to aby było z kim grać. A więc poszukuję gry:
    -Najlepiej w klimacie fantasy lub nieodbiegające bardzo od tego klimatu
    -W której uda się znaleźć innych ludzi najlepiej z Polski mam tu na myśli jakieś gildie i inne podobne.
    -Najlepiej aby jak najmniej było widać ten klimat P2W lub wcale ale w cuda nie wierzę.
    -No i najlepiej F2P… albo przynajmniej z jakimś darmowym trialem i w rozsądnej cenie, w końcu nikt chyba nie ma zamiaru płacić w ciemno wielkich pieniędzy zwłaszcza jeśli się okaże, że gra zaraz wyląduje w koszu bo ktoś chce się nachapać za wszystkie czasy.

4. Informacja odnośnie gry!
    Pojawia się tutaj informacja o wcześniej wspomnianej grze: Shaiya!
    Dla ludzi, którzy tak jak ja lubili ten tytuł a zwłaszcza Patch 4.5 istnieje możliwość powrotu do przeszłości. Całkiem niedawno wystartował serwer Shaiya Heres. Serwer jest PvE jednak dla fanów PvP są organizowane różnego rodzaju eventy PvP. Minusem jest to, że jest to serwer międzynarodowy, jednak są tam również Polscy gracze, a Ci którzy nie, są zazwyczaj bardzo mili i organizują pomoce w wylvlowaniu się :slight_smile: Serwer jest F2P, a P2W jest ograniczone do minimum! Przede wszystkim co 12-14 godzin jest możliwe głosowanie, które dodaje 8 punktów heres za które można zakupić różne rzeczy. Od kamieni expa do nostrum, aż po pojazdy!
    Niedawno zauważyłem post odnośnie tego serwera i spróbowałem! Mam bardzo miłe odczucia. W razie pytań lub chęci wspólnej gry zapraszam do kontaktu ze mną. Gram po stronie światła pod nickiem Hescate.