Gra Mobilna - Typowe MMO

Witam serdecznie. Od jakiegoś czasu poszukuję gry MMO na telefon, ale

nic ciekawego nie może wpaść w moje ręce. Jeżeli już coś znajduję, to okazuje się, że pay2win w grze jest naprawde OGROMNY i nie da się funkcjonować. Czy ktoś zna jakąś grę MMO, w której nie ma przesadzonego P2W i jest ona dosyć rozbudowana? Nie chodzi mi też o takie typowe gry MMO, mogą być gry ma wzór Summoner Wars, czy coś takiego. Chodzi mi o rozwijanie swojego bohatera/ów, ulepszanie ekwipunku itp

Raiders Quest RPG, rozwijasz 5 bohaterów do głównego squadu, a potem 6 na rezerwę, jeżeli ktoś z głównego umrze. Dobrze rozwinięty system gildijny. Ogólnie dużo rzeczy do roboty. Mam tam nick "Milek", jeżeli będziesz grał i potrzebował pomocy.

Może Villagers and Heroes? Pełnoprawny MMORPG

Nie ma czegoś takiego jak mmo bez p2w na komórki wcześniej czy później kasa jest potrzebna. Na gry mmo jak nie wydasz 200 zł min. to g....masz. Przy czym 200 zł to z tej listy co ci podam to grasz jak król ;) jak już wydasz

Nie wiem jak bardzo ci się to spodoba ale możesz spróbować gierek typu dungeon ..np dandy dung (śmieszne i ciekawe , minimum 45 zł na nieskończoną staminę trzeba inaczej nie ma po co..a tak to wszystko jest w grze..tylko dosyć trudna :P), dave te knight ,Endless Frontier, Soul Knight (Dosyć ciekawe) , Westy west śmieszna giera (tu uważaj bo nic nie trzeba kupować, kupuje się bohaterów !!!!) nie mmo ale fajna alternatywa :), Cubie Adventure, KillTheBoss, Cube Knight (Grind) ,Gem Hunters

Natomiast typowe mmo ale kasę trzeba

PostKnight - chyba jedyne pseudo mmo które nie potrzebuje kasy,,ale grind jak szlak

Survival Diary ..koło 200 zł

bardzo ciekawa ale mało znana Alternatywa np: Cardinal Pixel

Dungeon Quest

W co nie grać:

Epica- ponad 400 zł inaczej ni huhu..poza tym baza graczy to kpina.. ;)

Witam serdecznie. Od jakiegoś czasu poszukuję gry MMO na telefon, ale

nic ciekawego nie może wpaść w moje ręce. Jeżeli już coś znajduję, to okazuje się, że pay2win w grze jest naprawde OGROMNY i nie da się funkcjonować. Czy ktoś zna jakąś grę MMO, w której nie ma przesadzonego P2W i jest ona dosyć rozbudowana? Nie chodzi mi też o takie typowe gry MMO, mogą być gry ma wzór Summoner Wars, czy coś takiego. Chodzi mi o rozwijanie swojego bohatera/ów, ulepszanie ekwipunku itp