Gra na androida

Witam.

Jak widać po nazwie tematu szukam gry a Androida. Mam SE xperie mini pro. Chodzi mi głownie o to, aby gra wziągała...niespodziewane wymagania, co? :) Znalazłem niedawno gre Retired Wizard Story, która polaga na mordowaniu owiec. Gra jest świetetna. Zabija czas w szkole, a do tego sie nie nudzi. Rozgrywka też jest przyjema. Znacie może jakąs dramową gre, która jest podobna do tej.

W skrócie : mordowanie przeciwnków poprzez kilkanie na ekran, jakieś upgrady mile widziane. Fajnie by było gdyby gra nie była za duża, ponieważ mam karte tylko 2GB, a znaczną część zajmuje muzyka :)

kamikadze głuptasie na głównej masz rozpis :P a tak od siebie polece avabel online , pocket legends i iruna ( oj sory myślałem że chodzi o mmo i nie doczytałem :( )

Fruit Ninja... ;P

Nie chodzi mi o MMO, tylko o przyjemnego singla ^^

@UP po pewnym czasie strasznie się nudzi.

Zenonia

Ostatnio pobralem grę Nimble Quest i wedlug mnie jest świetna :P

Taki snake tylko, że zamiast klasycznego węża mamy indywidualnych bohaterów, których normalnie rozwijamy :P

Naprawdę gorąco Ci polecam ^^

Ostatnio pobralem grę Nimble Quest i wedlug mnie jest świetna Taki snake tylko, że zamiast klasycznego węża mamy indywidualnych bohaterów, których normalnie rozwijamy Naprawdę gorąco Ci polecam ^^

Haha... także mam to na fonie, świetna gierka dla zabicia czasu, także polecam, a tak po za tym, to dość długo się zagrywałem w Zombie Runaway, ale nie jest to gra tego typu co byś chciał...

Tak na serio to godnych polecenia jest pare gierek ;). Np cala seria Zenonii albo prawie wszystkie produkcje Gameloftu, chociaz z doswiadczenia ci powiem, ze najfajniejsze sa te tanie i proste produkcje. Czyli bubble shooty, snejki i runnery. :)

Hill Climb Racing też bardzo fajna gierka ^^

@UP

Mam :P

final fantasy jest fajne, sam grałem :D

Benji Bananas gierka na kilka długich godzin :D lub Cut the rope

Defender II , bardzo podobna do retired wizard story i ma jeszcze online.

league of heroes, inotia 4, seed 2 i 3, Destinia, Epic Batle dude, DnF Gunner? , Exitium, Heart braker (troche trudne), wind runner, dark avenger, kingdom and dragons, diversion, third blade ;-)

Zobacz rope escape :D gra mnie wciągnęła na kilkadziesiąt przejazdów autobusem ;pp

Witam.

Jak widać po nazwie tematu szukam gry a Androida. Mam SE xperie mini pro. Chodzi mi głownie o to, aby gra wziągała...niespodziewane wymagania, co? :) Znalazłem niedawno gre Retired Wizard Story, która polaga na mordowaniu owiec. Gra jest świetetna. Zabija czas w szkole, a do tego sie nie nudzi. Rozgrywka też jest przyjema. Znacie może jakąs dramową gre, która jest podobna do tej.

W skrócie : mordowanie przeciwnków poprzez kilkanie na ekran, jakieś upgrady mile widziane. Fajnie by było gdyby gra nie była za duża, ponieważ mam karte tylko 2GB, a znaczną część zajmuje muzyka :)