Witam, szukam jakiejś gry via www która zatrzyma mnie na dłużej. Jaka teraz gra przeglądarkowa jest najlepsza ? Która ma największą populacje ? Myślałem o drakensangu albo runescape. Opłaca się w to grać ? Polećcie coś
Gra na dłużej via www
Ja Ci gorąco polecam, Margonem
Margonem, juggernout( nie pamietam dobrze jak to napisac), taern, moze te herosy. my fantasy online 3, travian, travianer. Moze cos z tego wybierzesz.
ChronoBlade - Dynamiczna, ciekawa grafika, PvP, ciągle w fazie bety ale mają wprowadzić również co - op. - Instacje.
Shakes & Fidget - Mało absorbująca, wciąga niesamowicie, ciekawa oprawa graficzna.
Forge of Empires - Bardzo dobra strategia, mnóstwo możliwości.
The Settlers Online - Jak wyżej.
Eldevin - Przyjemny RPG, podobny niekiedy do RuneScape.
Myślę że coś z tego przypadnie Ci do gustu Każda z tych gier wciągnęła mnie "na dłużej"
Ogame sam wróciłem po kilkuletniej przerwie i mimo że to GF który wprowadził wiele zmian (na gorsze) to w sojuszu można sobie dać rade.
Jak coś zapraszam na Uni: Zagadra
Druga grą godną polecenia jest The Pride of Taern. http://mmorpg.org.pl/forum/topic/62623-the-pride-of-taern-historia-prawdziwa/
Golden Towns
Witam, szukam jakiejś gry via www która zatrzyma mnie na dłużej. Jaka teraz gra przeglądarkowa jest najlepsza ? Która ma największą populacje ? Myślałem o drakensangu albo runescape. Opłaca się w to grać ? Polećcie coś