Gra na dłuższy czas

Jestem osobą, które lubi spędzać przy jednej grze jak najwięcej czasu. Skończyły mi się pomysły na gre moje wymagania są skromne: grafika nie musi być jakaś zarąbiste wole nawet gry ze słabszą grafiką (mój komputer też) no i żeby było z kim grać.

Gry w których przesiedziałem dużo czasu:

Vietcong

Gta:sa

Cs 1.6

Minecraft

Terraria

Cod 5

LOL

Cs:go

Z mmo mogę polecić świętą trójcę f2p czyli Tera (udawany nonTarget, ale całkiem rozbudowana i przyjemna), Aion (ze względu na PvP), Rift (ze względu na PvE).

Lista gier F2P,B2P oraz P2P

TERA będzie dobrym tytułem fajne PvP oraz PvE. Moim zdaniem najlepszy no-target na rynku europejskim. Dynamiczna walka przyciągnie ciebie na dłużej.(F2P)

SWTOR rewelacyjna fabuła która wciągnie nie jednego fana serii jak i zielonych graczy. PvE i PvP na dobrym poziomie o i dość wymagające od gracza ogarnięcia. Po prostu miecze świetle,blastery, po prostu Star Wars the old Republic.(P2P 60zł na dwa miesiące)

Rift co tu dużo mówić klon WoW'a z podobnym end-game ale za to z większą liczbą klas postaci oraz buildów.(F2P z minimalnym p2w)

Lineage 2 jeżeli interesuje ciebie grindowanie oraz rewelacyjne PvP i wyprawy ze znajomymi na raid bossy oraz wojny o zamki.(F2P)

Guild Wars 2 gra bardzo przyjemna oraz miła dla oka. PvP bardzo wciągające,PvE dość ciekawe i bardzo miło przy tym systemie można spędzić czas ze znajomymi. Gra dla osób z małą liczbą czasu na gry MMORPG.(B2P)

Gildie które mogę zaproponować w danych grach.

Tera: Arrancars serwer Killian PvP Eu

SWTOR: Ostatni Batalion serwer The Progenitor RP

Rift: Wiewiórki Chaosu lub Steel of Magic serwer Zaviel

Lineage 2:: Sindavathar serwer Naia US

Guild Wars 2: Imperium Malazanskie

Może to ci w jakiś tam sposób pomoże w wyborze. Jeżeli chcesz się skontaktować się z daną gildią są opisane w tematach Gildie/Klany. Osobiście sercem jestem za SWTOR ale w TERA online także przyjemnie się gra:) Pozdrawiam serdecznie

A może jakiś rpg? Morrowind, Obliivon, Skyrim?:P

Jeżeli lubisz trochę grindu,TPSa i futurystyke to polecam ci WarFrame.Ja gram już grubo ponad 70 godz i nie znudziłem się jeszcze,a słyszałem ze gra za niedługo stanie się jeszcze ciekawsza.I ruszy ci napewno,głównie dzięki epickiej wręcz optymalizacji.Jak byś był skłonny zagrać zapraszam do mnie i ekipy.

Dodatkowo jeśli nie szukasz gier mmo jestem w stanie polecić następujące tytuły : seria The Elder Scrolls, seria Two World, seria Mass Effect (chyba moja ulubiona gra w klimacie sci-fi rpg), KOTOR'y, seria Halo, seria Deus Ex, a także Red Factor oraz sera Dragon Age (2 jest słaba) jeśli lubisz klimaty postapo to seria Fallout, Borderlands oraz Stalker, narazie tyle :)

O i jeszcze świetny jest Dishonored ale za długi to on nie jest(mi zajął jakie 15godz),no ale sądodatki które trwają podobnie jak podstawka.

Dodatkowo możesz poczekać na GTA 5 i tam możesz siedzieć oj dużo czasu.

Progress Quest spełnia wszystkie twoje założenia. Sam spędziłem tu dużo czasu. Można też grać w trybie multiplayer. Jest za darmo.

Nie wiem czy lubisz ale możesz zagrać w DMC 3, na 4 i 5 raczej dużo czasu nie trzeba można przejść w jakieś 10h.

Jestem osobą, które lubi spędzać przy jednej grze jak najwięcej czasu. Skończyły mi się pomysły na gre moje wymagania są skromne: grafika nie musi być jakaś zarąbiste wole nawet gry ze słabszą grafiką (mój komputer też) no i żeby było z kim grać.

Gry w których przesiedziałem dużo czasu:

Vietcong

Gta:sa

Cs 1.6

Minecraft

Terraria

Cod 5

LOL

Cs:go