Lista gier F2P,B2P oraz P2P
TERA będzie dobrym tytułem fajne PvP oraz PvE. Moim zdaniem najlepszy no-target na rynku europejskim. Dynamiczna walka przyciągnie ciebie na dłużej.(F2P)
SWTOR rewelacyjna fabuła która wciągnie nie jednego fana serii jak i zielonych graczy. PvE i PvP na dobrym poziomie o i dość wymagające od gracza ogarnięcia. Po prostu miecze świetle,blastery, po prostu Star Wars the old Republic.(P2P 60zł na dwa miesiące)
Rift co tu dużo mówić klon WoW'a z podobnym end-game ale za to z większą liczbą klas postaci oraz buildów.(F2P z minimalnym p2w)
Lineage 2 jeżeli interesuje ciebie grindowanie oraz rewelacyjne PvP i wyprawy ze znajomymi na raid bossy oraz wojny o zamki.(F2P)
Guild Wars 2 gra bardzo przyjemna oraz miła dla oka. PvP bardzo wciągające,PvE dość ciekawe i bardzo miło przy tym systemie można spędzić czas ze znajomymi. Gra dla osób z małą liczbą czasu na gry MMORPG.(B2P)
Gildie które mogę zaproponować w danych grach.
Tera: Arrancars serwer Killian PvP Eu
SWTOR: Ostatni Batalion serwer The Progenitor RP
Rift: Wiewiórki Chaosu lub Steel of Magic serwer Zaviel
Lineage 2:: Sindavathar serwer Naia US
Guild Wars 2: Imperium Malazanskie
Może to ci w jakiś tam sposób pomoże w wyborze. Jeżeli chcesz się skontaktować się z daną gildią są opisane w tematach Gildie/Klany. Osobiście sercem jestem za SWTOR ale w TERA online także przyjemnie się gra:) Pozdrawiam serdecznie