Gra na Ferie

Witam ciekawej szukam gry na ferie. Jakieś RPG lub Strzelanki. Na długie zimowe wieczory.

Sprzęt:

Intel® Celeron® CPU 3.06GHz

1,00 GB RAM

Red orchestra 2 Heroes of stalingrad :D

warn_ico.png
Za brak wyobrazni. - Dzz'

Warn za co? Za to że podałem mu tytuł gry w którą by mógł zagrać? i którą ja mu polecam?

A Karty Graficzne mógłbys podać?

Zapewne grałeś w Gothica. Polecam bys jeszcze raz pobrał jedynke i dwójke, i zainstalował mase modów. Osobiście bawie się tak już 2 tygodnie, i nie przeszedłem nawet 1/10 z pobranych modów. Obecnie gram w moda Velaya do NK - polecam, nowa postac, nowa fabuła. Najbardziej dopracowany modzik do NK moim zdaniem.

Zdaje mi się, że NWN1 by poszedł na tym kompie, chociaż głowy nie dam. Tak jak osoba powyżej - Gothic to też dobra propozycja na taki sprzęt...

Patrzcie no, tyle świetnych tytułów się widziało a jak się człowiek zastanawia to sam nie wie co doradzić. Szczerze mówiąc, raczej doradzałbym jakieś klasyki. Może Serious Sam, byle nie nowy HD, jeśli chodzi o strzelanki. Z RPG - oczywiście Baldur's Gate albo Icewind Dale. Jeśli nie przeszkadza ci miks karcianki, RPG i strategii, to Etherlords II także jest godne polecenia. Oczywiście sprawdzaj wymagania każdej z tych gier, żebyś się nie przejechał...

I tak na marginesie - brawo dla moderatora, dawać warna za pisanie na temat i podrzucenie tytułu.

EDIT: Wybaczcie, nie skojarzyłem tytułu i nie wiedziałem że to nowa gra. My bad. W takim razie nie dziwię się skąd ten warn :)

MU online:)Tibia, DIABLO II LOD

ps.n4zArh@ reg orcihdea II? jakim cudem ma mu to pojsc jak wyszlo to w tym roku albo w grudniu tamtego....ima wymagania z rzedu cryssia?

Warn pewnie za pisanie pierdół ... na takim sprzęcie RO2 ? Zacznijcie pomagać, a nie piszecie co wam "ślina na język przyniesie".

... od siebie polecam Defense Grid The Awakening potrafi wciągnąć oblukaj GP na YouTube

... niby lekko podchodzi pod twoje wymagania odblokowujesz nowe wieże i zbierasz golda, D2 nawet oryginał taniocha klucze na allegro i można grać na BN, sam wczoraj kupiłem.

1. Torchlight

2. Dungeon siege 1,2

3. Silverfall

4. Titan quest

5. Loki

6. Nox

7. Darkstone

8. moze Magica ?

Nie miałem zamiaru pisać pierdoły po prostu nie wiedziałem jakie ro2 ma wymagania,a tak po za tym ro1 key można dorwać za darmo na www.play.pl tam będzie pisało ro i będziesz miał na steama:)

Tesh chce warn'a za brak wyobrazni !

warn_ico.png
Za OT. - Dzz'

mógłbym ci polecić minecrafta ale to trochę wymaga ramu dlatego polecam ci np warcraft 3 to ma dużo mapek to na pewno ci się spodoba :D two worlds , space siege , heroes 3,4 , jade empire , the punisher i to wszystko co wpadło mi w głowę

Ja polecam ci Mount and blade: warband naprawdę fajna gra, powinna Ci raczej pójść.

OPISIK

Co do kolegi u góry, warband jest świetny, a jak Cię warband zaciekawi, to spróbuj Mount & Blade: Ogniem i Mieczem. Jest ta sama gra jednak osadzona w czasach potopu szwedzkiego i powstania na ukrainie (Chmielinicki i te sprawy :) ). Możesz walczyć po stronie polaków, jak i po stronie naszych "przyjaciół" moskali, szwedów i jeszcze 2 frakcje (nie pamiętam) ^^ Jeśli się jednak zdecydujesz poszukaj jak najnowszej wersji. Ja kupiłem oryginał tej gry i gdy wyszła na początku nie dało się grać, dopiero pół roku później naprawiono wystarczającą ilość bugów. Jednak teraz z pewnością już ich nie ma, a i pewnie sporo modów można znaleźć :)

A ja Ci polece Jagged Alliance 2. I bedziesz miał coś jak połączenie strzelanki strategii i rpg :)

Gra nie jest nowa ale świetna i niesamowicie grywalna :)

http://www.youtube.com/watch?v=fTZ1QfC20EU

RPG- Seria Gothic, SKYRIM(multi nie ma ale wież mi że jest co robić)

FPS- Call of Duty ewentualnie Battlefield

A jak nie to..

Chipsy, Cola gramy w LOLa xD

Polecam Two Worlds

Dragon age, assassin creed, mass efect , bf 2 , moh 2010 , devil may cry

A ja tam polecam Ci coś bardziej z klasyki, mianowicie Sacred: Złota Edycja.

Gra w sam raz na długie wieczory, lub dnie i noce :}

Pozdrawiam : }

Solo gry ? Nudne są jak mozna grać z komputerem i sie cieszyć z tego to tak jak gra w dote 2 z botami no Fun . Jedynie mmorpg polecam : LoL/L2/Aion/ chyba ze trafisz w totka i wezma cie do CB testow Doty 2 . Reszta gier nie warta czasu.

Fable jest fajne. Na bank ruszy na twym kąpie. :)

Po 1, OP pytał o posty z 2 tyg temu jak nie dłużej, więc chyba ma po feriach...

2. Popatrzcie na jego kompa zanim polecicie tytułami typu Aion czy AC... >.>

Solo gry ? Nudne są jak mozna grać z komputerem i sie cieszyć z tego to tak jak gra w dote 2 z botami no Fun . Jedynie mmorpg polecam : LoL/L2/Aion/ chyba ze trafisz w totka i wezma cie do CB testow Doty 2 . Reszta gier nie warta czasu.

Dobry żart. Skyrim, czy Human Revolution zjadają wszystkie twoje Doty i inne śmieszne gierki na śniadanie. Nie wspomne już o klasykach pokroju falloutów czy Diablo, więc nie rozśmieszaj mnie takimi tekstami. Niektórzy wolą rozbudowany sandbox z dobrą fabułą, inny wolą rżnąć w Lol'a, którego ogarnie pierwszy lepszy bezmózg z dziczy, który pierwszy raz do kompa usiadł. Ale nie mnie oceniać gusty.

tak wiem, kłótnie robie i w ogóle, ale krew mnie zalewa jak takie pierdoły czytam...