Gra na globalu

Czy oplaca mi sie zaczynac grac w wowa an globalu . Dpda, ze wczesniej w ogole nie mialem stycznosci z tym tytulem. Tak wiec lepiej global czy jakis priv z low ratami

Global jeżeli stać Ćię na zakup all dodatków i rafowanie.

Poziom rozgrywki na serwerze globalnym jest NIEPORÓWNYWALNIE WIĘKSZY, aniżeli na tych śmiesznych serwerach prywatnych. Nie zawiedziesz się, gra jest bardzo dobra. Zapraszam na serwer Burning Legion - serwer "polski" :)

Server Global zdecydowanie, chociaż możesz poszukac ogarnietych privow z ktorych nie wywala z gry i jest Wszystko takie same tyle ze sa free. Ale, tak czy siak polecam ci Global.

"takie same tyle ze sa free" - chłopie sorry, ale nie zgodzę się z Toba przy tym zdaniu. Gram w WoW'a od czasów TBC, zaczynałem na privach i po przejściu na globala...zakochałem sie ! Od 3 lat moja groowa noga nie stanęła na żadnym privie. Poziom rozgrywki to niebo a ziemia, oskryptowania, gracze. Wszystko na tip top ;)

Klucze do WoWa są teraz tanie jak barszcz. A nawet jeśli ktoś nie chce nawet kupywać to do 20 lvlu jest darmowy trial także można przetestować do tego 20 lvlu, ale ostrzegam, że gra zaczyna się w późniejszym etapie gry.

Czy oplaca mi sie zaczynac grac w wowa an globalu . Dpda, ze wczesniej w ogole nie mialem stycznosci z tym tytulem. Tak wiec lepiej global czy jakis priv z low ratami