Szukam jakiejś gry którą mógłbym zagrać z bratem na jednym komputerze( na jednej klawiaturze lub na jednej klawiaturze i padzie).
Ostatnio grałem w:
- Sumotori Dreams
- Overgrowth
- Flashową gierkę Wrastle Jump
Czekam na wasze propozycje : )
Szukam jakiejś gry którą mógłbym zagrać z bratem na jednym komputerze( na jednej klawiaturze lub na jednej klawiaturze i padzie).
Ostatnio grałem w:
- Sumotori Dreams
- Overgrowth
Wormsy ;D? Super gierka i pamiętam, że była taka możliwość
No to tak z tamtej stronki nawet fajnie wygląda Party Of Sin i Dead Pixels dlatego sobie kupimy, a Wormsy to kiedyś już tak męczyliśmy,że już się trochę przejadło
Czekam na kolejne propozycje
Tam jest 15 stron z tymi grami, także jest trochę do wyboru
Tylko, że z tych 15 stron z 5 stron ma fajne gry jak np. Rayman Origins, Shank, Trine 2, Street Fighter, serie Lego, Dungeon Defenders itp. w które po prostu grałem. Też nie szukam jakiś super komercyjnych gier tylko takie małe gry które są dobre a, potrafią dać tyle radości, śmiechu tak jak np. wspomniane Sumotori Dreams.
Jak chcesz małą grę która daje mnóstwo zabawy to polecam Liero
Już testuje
Little Fighter 2 może?
Dungeons of Fayte ; )
Zagraj w Clonk
Clonk wygląda świetnie może być fajnie
Moze magicka? Super gra, swietny system czarow i badzo duzo humoru zarowna przy kampanii jak i przy pvp, albo przy pve. I tu mam pytanie : ma ktos moze jakas podobna gre do magicki?
Heroes III?
Ostatnio grałem w:
- Sumotori Dreams
- Overgrowth