Gra na MakeMMO

Tak, chcę spróbować zrobić tam grę . Możecie mnie wyśmiać, zbanować, zrobić wjazd na chatę jednak ciekawi mnie jak by to wyszło. Robiłem już tam grę, jednak okazała się ona niewypałem (głównie od strony technicznej, a raczej ograniczeń). Więc co chcecie, aby się w takiej grze znalazło co przyciągnęło by potencjalnych graczy?Jestem otwarty na wszelakie propozycje.

PS. Chcę tylko spróbować. Nie będzie to kopia żadnej gry (no może poza ikonkami itemów z WoW'a :f)

Pozdrawiam.

A jak! Próbuj! I tak wszystkie gry z tego "silnika" są porównywane do świeżo utoczonego kloca... chyba tym są... może będziesz mieć fart... GL BRO!

Nie wiem co ma się znaleźć... zrób symulator kradzieży portfela... czy coś... nie mam pomysłu co może być zrobione na tym "czymś"

A jak! Próbuj! I tak wszystkie gry z tego "silnika" są porównywane do świeżo utoczonego kloca...

Ha ha ha :lol:świetne porównanie!

A co do MakeMMO... to naprawdę szkoda czasu i pieniędzy bo na prawdę na tym silniku niczym nie przyciągniesz gracza.

Potwierdzam. Sam próbowałem, lepiej załatwić garstkę osób która zna się na tworzeniu tego typu rzeczy niż próbować zrobić coś tam.

Heh. Sam aktualnie uczę się php/xhtml, jednak to za mało aby coś ogarnąć ;)

Zaczekam najwyżej ten rok, gdy w szkole zacznę mieć c++ (uczę się na własną rękę jednak nie bardzo mi to wychodzi.) :)

Ogólnie dzięki za uwagi :P

Nie chce nic mówić ale c++ średnio przydaje się w takich rzeczach

Zaczekam najwyżej ten rok, gdy w szkole zacznę mieć c++ (uczę się na własną rękę jednak nie bardzo mi to wychodzi.)

Nie sądzę żeby w jakiejkolwiek szkole nauczyli cię więcej w C++ niż podstawy. Ja w technikum "poznałem" podstawowe operacje, tworzenie zmiennych (zwykłych i dynamicznych), algorytmy sortowania i... teorię, jeśli chodzi o programowanie obiektowe. A szkoła stoi na wysokim poziomie.

Samodzielnie się pobaw a zyskasz o wiele więcej mimo większego wysiłku.

Żeby nie zakładać kolejnego zbędnego tematu - czy ktoś w stopniu zaawansowanym ogarnia Unity3D?

Tak, chcę spróbować zrobić tam grę . Możecie mnie wyśmiać, zbanować, zrobić wjazd na chatę jednak ciekawi mnie jak by to wyszło. Robiłem już tam grę, jednak okazała się ona niewypałem (głównie od strony technicznej, a raczej ograniczeń). Więc co chcecie, aby się w takiej grze znalazło co przyciągnęło by potencjalnych graczy?Jestem otwarty na wszelakie propozycje.

PS. Chcę tylko spróbować. Nie będzie to kopia żadnej gry (no może poza ikonkami itemów z WoW'a :f)

Pozdrawiam.