Gra na mój.. Notebook? XD

Eloelo, a więc, przejdźmy do sedna:

Procek: Intel Pentium 1700 MHz 4 M-740 (Centrino Sonoma) L2 cache 2MB FSB 533Mhz

Ram: 1024 DDR II

Grafa: Intel Graphics Media Accelerator 900 do 128MB - zintegrowana

Poszukuję gier, najlepiej przygodowych, znudziły mi się fps, z fajną fabułą, lecz nie typu diablo. Takie bardziej kolorowsze : D Z ciekawą fabułą, podajcie wszystko, co pójdzie na to : D

Dobrze, jakby to był single, ale na multi się też pokuszę :D

The Bard's tale

Tak jak wyżej- Bard's tale jest przepiękną grą :D sam przy niej siedziałem kiedy nie miałem ''przyzwoitego'' sprzętu .

Fable \o/ Ogółem dobra stara gierka i na pewno ci pójdzie :).

Okej, to na przygodowe wystarczy, dzięki Wam, a teraz coś takiego jak GTA, Bully? : D

GTA SA gram, starsze mnie raczej nie interesują, a Bully mi nie pójdzie ;d

Jak jeszcze chcesz to spróbuj The Binding Of Issac. Sterujesz postacią którą zabijasz stworki i bossów. Ogółem fajna gierka :D.

Daj lajka jak coś Pawel :D

LAJK ZA LAJK JA JUZ DALEM xD

The Binding Of Isaac pójdzie mi? Bo te dzisiejsze gry mają takie wymagania, że szok, : D Zobaczę sobię ; d

@EDIT

Nie pójdzie

Pentium 4 2 GHz, 256 MB RAM (1 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 256 MB

A więc coś takiego jak GTA czy Bully? ; d

Ona ma marne wymagania.

Pentium 4 2 GHz, 256 MB RAM (1 GB RAM - Vista/7), karta grafiki 256 MB (GeForce 7800 lub lepsza), 50 MB HDD, Windows XP/Vista/7

No tak, lecz moja karta graf. do 128 mb., a tu 256 : D Czekam na coś do Bullyego albo Gta podobne ; d

Może mu online albo miami hotline,

Keyboard Drumset Fucking Werewolf

Limbo

Z single player polecam Thief,pierwszą część.Grafika trochę przedpotopowa ale 3d,bardzo ciekawe zadania,mroczny klimat.Grasz średniowiecznym złodziejem i buszujesz w różnych zamkach,podziemiach,foratch.Mroczny,średniowieczny klimat,nasycony magią i okultyzmem.Polecam,bardzo ciekawe ,rozbudowane zadania wymagające też myślenia czasami,sporo skradania się,mordowania wrogów z ukrycia.Można powiedzieć,taki trochę średniwieczny Splinter Cell. http://youtu.be/hJLEtMaYKOg Akurat na filmiku pokazana jest pierwsza misja,więc jest taka średnio robudowana,to początek.Póżniej jest ciekawiej i odkrywamy fabułę związana z tym co robimy w grze.

Eloelo, a więc, przejdźmy do sedna:

Procek: Intel Pentium 1700 MHz 4 M-740 (Centrino Sonoma) L2 cache 2MB FSB 533Mhz

Ram: 1024 DDR II

Grafa: Intel Graphics Media Accelerator 900 do 128MB - zintegrowana

Poszukuję gier, najlepiej przygodowych, znudziły mi się fps, z fajną fabułą, lecz nie typu diablo. Takie bardziej kolorowsze : D Z ciekawą fabułą, podajcie wszystko, co pójdzie na to : D

Dobrze, jakby to był single, ale na multi się też pokuszę :D