Gra na nude

Witam.

Zakończyłem niedawno Stalker'a i nie wiem w co grać. Jakoś wogóle nie chce mi się grać w te gry co mam i zagrałbym w coś w co nie grałem. Co polecicie?

Radeon x1900

2gb ram

Athlon 64 x2 4000+

Założyłem temat niedawno, ale tam na stronie co mi podawano pokazuje mi jakieś nudne gry. Potrzebuje jakiejś poleconej, dobrej gry, którami się nie znudzi.

Może to być Mmo czy Single.

Fps, Rpg, Survivall Horror. Te akcji, przygodówki, strzelanki.

Nie może być nic wyścigowego i sportowego.

Left 4 dead 2 (tylko oryginał) dość wciąga, tak samo jak Dungeon Defenders albo Terraria (gry do co-pa).

Na wszelki wypadek gdybyś chciał wciągnąć się samemu w jakąś przygodę, to tylko mass effect (1 i 2 jak na twój pc), dead space (tylko jedynka) i The Walking Dead wszystkie epizody (w takie coś na pewno nie grałeś, a zabawa przednia- coś jak interaktywny serial).

Jeśli podobał Ci się Stalker, to spodobałby Ci się też Gothic I. Wiem, że zestawienie tych gier wydaje się nielogiczne w kontekście realiów, w których dzieje się akcja, ale często osobom, którym podoba się gra A, podoba się również gra B. Może chodzi o atmosferę wyizolowania od reszty świata?

Neverwinter nights 1, Lionheart, Baldurs gate'y, neverwinter nights 2, Two worlds, Witcher 1, Rome total war, Fallout 1/2,3

Fallouty przeszedłe., Gothice przeszedłem. Mass Effect przeszedłem 1 i nie zabardzo. Takie kosmiczne.

Jeśli podobał Ci się Stalker, to spodobałby Ci się też Gothic I. Wiem, że zestawienie tych gier wydaje się nielogiczne w kontekście realiów, w których dzieje się akcja, ale często osobom, którym podoba się gra A, podoba się również gra B. Może chodzi o atmosferę wyizolowania od reszty świata?

Hehehe, to ciekawe. Aż sam spróbuję tego Stalkera, bo Gothic to dla mnie w sumie klasyk (pomimo, że duża większość recenzentów -polskich- uważają Gothica za qupę ^^).

Daj mi adresy tych recenzentów. : >

Ja grałem w Stalkera po zagraniu w Gothica i od razu te gry zacząłem ze sobą w jakiś sposób kojarzyć, także poszpilaj a nie pożałujesz. : )

Najwyżej wróce do Czystego Nieba :D Zew Prypeci jest super. Instaluje Risen. Może mnie wciągnie.

puzzle quest :)

Witam,

Ze swojej strony mogę polecić Ci grę Dekaron , oczywiście ,na świetnym prywatnym serwerze.

Link do priva :http://core-games.net/frontend/

Gram od roku i jest świetnie , dużo eventów , ogólnie dużo ruchu.

Polecam.

może Metro?

Szefie proponuje ogarnac np stronke gry-online.pl tam masz wyszukiwarke i np taka gra ci sie podobala i sa w niej podobne albo szukasz wedle gatunku

Brawo po prostu. To po co zakładać jakikolwiek temat na tym forum ? Jeszcze poleć mu google.

Jeżeli fpsy ci nie pasują to wciągające może być też, np. Icewind dale 2 albo Dungeon Keeper 2. A Wiedźmina próbowałeś ? Jeżeli tym się zamulisz, to może lepiej wróc do Stalkerów.

Zainstalowałem Czyste Niebo i przejde na hardkorze. Dzięki.

Metro mi nie pójdzie.

Polecam Fallouta 3 i New Vegas, bardzo podobne gry do Stalkera. Ostatnio też popularne Metro 2033 się stało. A jak lubisz bardziej kreskówkową grafikę to może Borderlans ?

Fallouty przeszedłem i Borderlandsa 1 niedawno też :P 2 na wakacje zostawiam żeby w coopa grać.

Witam.

Zakończyłem niedawno Stalker'a i nie wiem w co grać. Jakoś wogóle nie chce mi się grać w te gry co mam i zagrałbym w coś w co nie grałem. Co polecicie?

Radeon x1900

2gb ram

Athlon 64 x2 4000+

Założyłem temat niedawno, ale tam na stronie co mi podawano pokazuje mi jakieś nudne gry. Potrzebuje jakiejś poleconej, dobrej gry, którami się nie znudzi.

Może to być Mmo czy Single.

Fps, Rpg, Survivall Horror. Te akcji, przygodówki, strzelanki.

Nie może być nic wyścigowego i sportowego.