Gra na nudne wieczory

Tak jak w nazwie tematu szukam dobrej gry z gatunku Hack'n'slash która zapewni mi zabawę na parę/naście godzin zabawy.

Grałem w diablo 1,2,3, torchlight1,2, patch of exile, the incredible adventure of van helsing, sacredy i wiele innych.Wszystkie wymienione gry trochę mi się już znudziły i nie mam w co grać dlatego szukam czegoś fajnego, zastanawiam się nad borderlands 2 lub dead island, ale nie jestem pewien czy zapewnią tyle samo rozgrywki co tradycyjne hack n slashe.

A może ktoś zna jakaś dobrą grę do 100zł która zapewni trochę zabawy i najważniejsze co sądzicie o borderlands 2?.

Borderek 2 to nuda, jeśli grasz samemu. Sztampowe questy, ciągle te same motywy i schematy.

Polecam Skyrim, ale pewnie grałeś. Ja jestem oczarowany tą produkcją.

Pytanko, czemu czekasz na Path of Exile? :|

Dorzucić mogę jakiegoś Max Payne'a, byle nie 3, Chrono Trigger'a na SNES'a, Morrowind'a lub Oblivion'a, Prince of Persia.

Borderlands 2 samemu jest straszny >.< natomiast jak masz z kim pograć+ jakiś komunikator głosowy to jest po prostu miazga

@takeshi źle to napisałem,już poprawiłem, a co do max payne'a to racja trzecia część jest straszna, w resztę gier grałem.

Zniechęciliście mnie do tego borderlands, nie lubię was:P.Zastanawiałem się też nad tym nowym Final Fantasy: a realm reborn, jestem wielkim fanem serii final fantasy grałem praktycznie w każdą cześć, problem w tym, że grałem też 4 lata w WoW'a i jestem dosyć wybredny w kwestii mmo.

Może jest tu ktoś kto grał w te 2 gry i by mógł napisać czy weteranowi wow'a może się to w jakikolwiek sposób podobać :).

Jeśli podobały Ci się Torchlight'y to wypróbuj Titan Quest+dodatek Immortal Throne , kilkanaście godzin miło spędzonych gwarantowane.

Jak jesteś fanem serii, to możesz poczekać do lutego na Lightning Returns: Final Fantasy XIII xd.

a tak z innej beczki, to może jakiś Star Ocean? też genialny jRPG

@turson9627 w titan questa grałem, zapomniałem napisać.

@ajron

Frater jakoś do mnie nie przemawia, ale za to Grim Dawn z tematu który podałeś wygląda i zapowiada się całkiem fajnie, tylko ta cena i to za early acces trochę mnie przeraża.

@up jeśli chodzi o jrpg to grałem prawdopodobnie w wszystkie, praktycznie z każdej konsoli:P.

Nic tak jak myślałem ciężko o dobrego hack n slasha w tych czasach, jeśli w większość się grało, zostało mi diablo i path of exile w oczekiwaniu na RoS, ewentualnie powrót do wow'a, lub zakup a realm reborn.

Dzięki wszystkim za propozycje idę się nudzić dalej.

Dobra to rzucam wszystko co popadnie.

Kamidori Alchemy Meister(18+);

Papers, Please;

StepMania + Otaku's Dream Mix;

Woody Woodpecker.

fate

Hmmm... Spróbuj Kingdoms of Amalur, sam właśnie gram, gierka jest świetna, i choć nie jest to typowy HnS, to na późniejszym etapie gry, masowej rozwałki Ci nie zabraknie... Naprawdę gorąco polecam.

Ps. Niestety, gra nie posiada jeszcze pełnego spolszczenia, jednakże nie uniemożliwia to czerpania przyjemności z gry... :P

Polecam najnowszego Tomb Raidera po prostu miodzio :P

Fallout 3 GOTY do 40zł.

Tak jak w nazwie tematu szukam dobrej gry z gatunku Hack'n'slash która zapewni mi zabawę na parę/naście godzin zabawy.

Grałem w diablo 1,2,3, torchlight1,2, patch of exile, the incredible adventure of van helsing, sacredy i wiele innych.Wszystkie wymienione gry trochę mi się już znudziły i nie mam w co grać dlatego szukam czegoś fajnego, zastanawiam się nad borderlands 2 lub dead island, ale nie jestem pewien czy zapewnią tyle samo rozgrywki co tradycyjne hack n slashe.

A może ktoś zna jakaś dobrą grę do 100zł która zapewni trochę zabawy i najważniejsze co sądzicie o borderlands 2?.