Gra na odstresowanie :)

Wolfenstein - Enemy Territory, pomimo ze gra ma swój wiek, jest pełno serwerów gdzie pograsz 20 vs 20, przy czym zabawa pierwsza klasa. To moja propozycja na odstresowanie, nikt tam nie wytyka ze nie masz "skilla" czy cos, jak to bywa w niektorych FPS'ach, wiec i nie będzie niepotrzebnych nerwów.

Team fortress 2 , można "myśleć" a można lecieć na chama , świetna żeby się odprężyć po męczącym dniu :)

Dla mnie na odstresowanie najlepsze są stare, DOBRE Heroes 3!!!

Dziękuję wszystkim bardzo serdecznie! Zdecydowałem się na Serious Sama :). Jednak inne propozycję też z czasem sprawdzę :). Pozdrawiam!

BulletStorm i zdecydowanie Call Of Duty 4 ! Dopracowany multik, szybka rozgrywka,niezła grafika,taktyki nie odgrywają dużej roli. 4 czesc zdecydowanie najlepsza.

może Quake Online ;]

Quake

Serious Sam

Nitro Family

CS 1.6 NS nie trzeba myśleć tam jest taki poziom graczy że nie trzeba mówić (są wyjątki) (ale te wyjątki to przeważnie boty xd)

ALE na steam to już inna sprawa :P

Far Cry 1 lub 3 nie polecam 2, można polatać po lesie i popolować na zwierzęta lub ludzi kto jak woli :).

i Saint's Row 1/2/3/4 - polecam gra z jajem ;)

Jeszcze raz wielkie dzięki wszystkim! Zdecydowałem się na :

Quake Live - idealne po ciężkim dniu. Szybko, przyjemnie nawet jeśli nie ma się zbyt wielkich umiejętności

Urban Terror - gra oparta na silniku Quake'a 3. Akcja osadzona w czasach teraźniejszych ( to dla tych którzy nie przepadają za futurystyczną oprawą )

Grami na odstresowanie nigdy nie zazwałbym gier sieciowych, czyli takich gdzie trzeba współpracować z randomowym graczem. Jeżeli to dalej nie przeszkadza, to polecam sieciowego fpsa z ciekawym pomysłem (chociaż podobno nie Tremolous był pierwszy z tym) i do tego darmowy http://www.tremulous.net/

Witam! Szukam gry z następującymi cechami

- FPS / ogólnie pojęte strzelanki

- szybka i zwarta akcja

- prostota ( bez wyszukanych taktyk itd, po prostu "naparzanka"

- grafika nie gra tu większej roli

- na ODSTRESOWANIE

- miło by było gdyby występował tryb multiplayer, jednak nie jest to konieczne

Dziękuję z góry za wszystkie propozycje!