Gra na odstresowanie :)

Witam! Szukam gry z następującymi cechami

- FPS / ogólnie pojęte strzelanki

- szybka i zwarta akcja

- prostota ( bez wyszukanych taktyk itd, po prostu "naparzanka"

- grafika nie gra tu większej roli

- na ODSTRESOWANIE

- miło by było gdyby występował tryb multiplayer, jednak nie jest to konieczne

Dziękuję z góry za wszystkie propozycje!

Counter-Strike 1.6

Synu, mam dla Ciebie kilka propozycji, dobrych propozycji...

- seria Serious Sam - biegniesz, strzelasz do hord przeciwników, po prostu rżniesz wszystko jak leci na swojej drodze. Nie ma niczego bardziej prostego i przyjemnego.

- seria Just Cause - mimo że nie FPS a TPS to powinien wpaść w gusta - styl gry jak typowy film akcji, wybuchy, skananie po samolatach, strzelanie, naparzanie

- seria Left 4 Dead - naparzania hordy zombie, z możliwością CO-OP

Uważasz że CS nie wymaga myślenia? Jest to gra stricte taktyczna

Uważasz że CS nie wymaga myślenia? Jest to gra stricte taktyczna

pew pew pew, terrorist łin, nie, niezbyt wymaga myślenia.

War Thunder i może RAGE, jest promocja na steamie.

Warframe ! Świetna gra

Unreal Tournament 3? Quake Wars?

Gears of War może? Idealnie do opisu pasuje Killzone bo to sieczka jakich mało, wchodzisz razem z drzwiami i strzelasz do wszystkiego ale nie wiem czy masz konsolę. ;)

http://www.realmofthemadgod.com/ szybka, prosta i miła młócka :) Radzę poczekać aż wrzuci cały świat do walki z MadGodem, ale nie pamiętam kiedy to następuje.

Bulletstorm, Shadow warrior, to moje propozycje. Obie strzelanki to klasyczne podejscie do gatunku, a wiec wartka akcja, wielkie giwery i cala masa niemilcow do przerobienia mniejsze czesci. Jest moc.

cs 1.6 wymaga sporo myslenia a co do tematu to ja bym proponowal Pirates Vikings & Knights II na steama - gra darmowa dobra do naparzania dla odstresowania kto lubi rodzaj gier opartych na pochodnych HL2

pew pew pew, terrorist łin, nie, niezbyt wymaga myślenia.War Thunder i może RAGE, jest promocja na steamie.

Dlatego już w csa nie grasz bo za głupi byłeś.

Może któraś część Call of Duty

Polska produkcja w stylu Serious Sama:

Serius sam 1, 2, 3

Może bym dodał TPS, jeśli ktoś zarzucił już GoWem i Just Cause:

Return To Castle Wolfenstein(Single)

Wolfenstein Enemy Territory(Multi)

Man Of Valor(Single)

COD'y

MOH'y

Serious Sam'y

Return To Castle Wolfenstein(Single)Wolfenstein Enemy Territory(Multi)Man Of Valor(Single)COD'yMOH'ySerious Sam'y

Co do return to castle wolfenstein to bardziej się zdenerwuje, gra jest cholernie trudna później.

Po prostu SOLDAT.

seria gier Unreal, CoD, sam nie wiem może to nie fps ale też się strzela GTA ( obojetnie która część)

Stary dobry COD2 na pubach.