Siemano.
Polecicie jakas gre mmorpg z otwartym swiatem z supportem dla kontrolera? Wiem o neverwinter ale jest cos jeszcze? Pytam o gry ktore zyja i maja sie dobrze.
Gra na pada
TERA Online
Final fantasy XIV
Final Fantasy XIV, od samego początku gram tylko na padzie, choć niektórym ten sposób nie przypada do gustu. Samo to, że gra wyszła też na konsole siłą rzeczy świadczy o tym, że wsparcie dla kontrolerów jest.
Co do otwartości świata, to i jest i nie jest, bo mapy choć spore, to przepełnione niewidzialnymi ścianami.
W blade and soulu coś kojarzę, że można, a jak nie to pewnie z jakimś xpadderem albo czymś się da.
Dark Blood , ale nie mam pojecia jak mu się wiedzie, grałęm na początku, całkiem fajna gierka
dcuo tez ma wsparcie pada + jest na konsole
Zeby nie robic osobnego tematu; ktora z darmowych gier mmorpg aktualnie ma sie najlepiej? Mam na mysli spolecznosc.
Dużo gier się "dobrze" trzyma. Ogólnie od dłuższego czasu rynek MMORPG ma niezły zastój. (to moje zdanie) Same zapowiedzi gier na 5 lat w przyszłość, a nic z dobrych gier nie wychodzi. Pozostają stare "dobre" MMORPGi - Aion, Rift, TERA, Maple Story, ArcheAge itd. Ogólnie jeśli siedzisz trochę w MMORPG to na chwilę obecną jest bez rewelacji, bez większych, ambitnych produktów, stara bieda.
Siemano.
Polecicie jakas gre mmorpg z otwartym swiatem z supportem dla kontrolera? Wiem o neverwinter ale jest cos jeszcze? Pytam o gry ktore zyja i maja sie dobrze.