Gra na prezent

Witam chciałbym kupić sobie jakąś grę. Niestety nie mam wielkiej ilości kasy, więc muszę kupić grę (gry) do 170 zł na PC.

Podam tu parę tytułów którę mnie interesują:

-Super street fighter 4

-heroes6

-starcraft 2

-shogun 2 total war

-dead island

-two worlds 2

-Rage

Co do wymagań myślę że nie są zbyt ważne bo kupuje sobie laptopa (a dokładniej :http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/acer-aspire-5750g-i5-2410m-4gb-1tb-w7hp.bhtml). Chciałbym dodać że nie chcę gry która jest:

-prosta

-brzydka (graficznie

-nudna.

Szukam czegoś:

-wyzywającego

-ciekawego

-gra mająca to coś.

Gatunek nie interesuje mnie. Jeśli możecie to powiedzcie co sądzicie o tych grach i wymiencie jakieś inne.

Ja tam polecam :

Mass Efecta - Fajne teksty, grafika.

Deus ex human revolution - Gut i nic więcej.

To tyle ;)

Może Devil my cry lub sacred 2 fallen angel , lub Sacred 2 Władca smoków (bardziej polecam Władce smoków , dlatego że jest "Dragon wizard" bardzo mocny koksu :D)

Z tytułów, ktore wymienileś polecam Rage i Starcraft 2. Od siebie dorzuce jeszcze nowego Deus Ex'a. Dead Island też jest dobry ale niestety dość szybko sie nudzi.

A wiec, rada Mistrza Landrynki sie przyda.

Wiec tak. Polecam tobie te gry: Symulator Autobusu ( Bardzo dobra gra, dynamiczna walka, super grywalnosc, a o grafice już nie wspomnę.)

Symulator Farmy 2009 ( Gra mnie powaliła, normalnie powaliła. Po prostu te jechanie traktorem i zbieranie nasion jest za***iste, grafika mega,

dynamika jak w DMC, wow!

A teraz na prawdę, gdybym ja miał coś kupić z tych gier, kupił bym rage lub Two Worlds 2.

zapoluj na BF3 albo inne nowe cudo :)

Zgadzam się, poczekaj na nowego BF'a, zainwestuj w The Old Republic, albo Batmana.

Proste Dragon Age(pierwsza część) gra miażdży i wracam do niej zawsze gdy nie mam w co grać i na pewno będę wracał do niej.Jak dla mnie to była gra roku jak nie i jest w mojej TOP5 gier. Jak kupisz będziesz mógł także pobrać wiele dodatków do tej gry które ukrywają w sobie wiele ciekawych i barwnych przygód różnymi bohaterami z podstawowej wersji gry.

Proste Dragon Age(pierwsza część) gra miażdży i wracam do niej zawsze gdy nie mam w co grać i na pewno będę wracał do niej.Jak dla mnie to była gra roku jak nie i jest w mojej TOP5 gier. Jak kupisz będziesz mógł także pobrać wiele dodatków do tej gry które ukrywają w sobie wiele ciekawych i barwnych przygód różnymi bohaterami z podstawowej wersji gry.

Ty chyba nie grales w starsze gry BioWare... Dragon Age... pfff

Jak mowa o tytulach ktore wymieniles to wymagajacy i kliatyczny jest na bank Shogun... Ale ja bym bardziej celowal w Emipre Total War. Sa to naprawde wymagajace strategie. Na bank bardziej wymagajace niz StarCraft 2 gdzie chodzi glownie o rusha.

Two Worlds 2 jest yyyy(dla mnie) nudne.

No i jakis FPS. W sumie to bym czekal na BF3... ale nie wiem jak bedzie chodzic na laptopie... Wiec moze Bad Company 2? Na obecna chwile to 50zl.

A z tych FPSow co wymieniles.... To bardziej wymagajacy jest Dead Island. Ale Rage daje troche wiecej radochy.

Z gier które wymieniłeś:

Heroes 6 - jezeli grales w poprzednie części i podobało Ci się, to warto. Gre mam od wczoraj i bardzo fajnie sie pyka

Starcraft 2 - jezeli lubisz strategie, głównie na multiplayera to warto

inne tytuły:

-Deus Ex

-Battlefield 3

-Batman: Arkham City

mozesz tez poczekac, 11 listopada premiera gry The Elder Scrolls V: Skyrim

ps. Battlefield Bad Company 2 kosztuje teraz 20 zł (sam cd-key) pozwala on legalnie sciagnac gre ze strony producenca i grac bezproblemowo na multi

http://allegro.pl/battlefield-bad-company-2-deluxe-pl-klucz-extra-i1861728447.html

sam kupilem klucz od tego pana kilka miesiecy temu i do tej pory pogrywam (sporadycznie)

polecam ci zakup rage albo two worlds 2. Rage ma za***isty co-op a two worlds ma za***isty multik

Co do gier typu call of duty to nie przepadam wolę strzelaniny typu bulletstorm lub wolfenstein.

Grałem we wszystkie części heroesów za 3DO. Co do empire total war to nie za bardzo. Wymieniłem shoguna, bo lubię wszystko co ma klimat Japonii. Zastanawiam się nad street fighter 4. Lubię jakoś anime i do tego spodobał mi się mortal kombat 4.

warn_ico.png
Warn za double topic. - crracked

Od razu powiem że jednak Two Worlds powinieneś odstawić bo gra jest baaardzo nużąca do tego dochodzi jakiś dziwny interface i ogólnie dziwna rozrywka, co do multi to się nie wypowiem bo nie miałem jakoś ochoty grać, być może to błąd - nie wiem.

Polecę za to te gry:

Mass Effect 1 (aktualnie w tą grę popycham i jest jak dla mnie meeega naprawdę warta polecenia)

Mass Effect 2 (nie grałem ale jeżeli jedynka ci podejdzie to i dwója też, sam zamierzam kupić jak tylko dojdzie coś grosza)

Starcraft 2 (fajna gra jeżeli lubisz oczywiście takie klimaty kosmiczne, pochodzi od giganta blizzarda który ma same kozackie gry, również ta trzyma wysoki poziom)

W sumie reszty gier nie grałem więc raczej się nie wypowiem. No i jeżeli jakiś FPS to tylko BFBC2 bo multi kozackie wciągło mnie jak nigdy indziej :)

Od siebie zawsze dorzucam Arcanum. Gra dość stara, ani nie sprzedawana, ani studio nawet nie istnieje już więc z czystym sumieniem polecam ściągnąć.

Polecam Mass Effect 1 i 2. Niedługo dostaniemy także 3 część. Soundtrack robi swoje (aż ciary przechodzą), fabuła też jest świetna. POLECAM ME :)

Witam chciałbym kupić sobie jakąś grę. Niestety nie mam wielkiej ilości kasy, więc muszę kupić grę (gry) do 170 zł na PC.

Podam tu parę tytułów którę mnie interesują:

-Super street fighter 4

-heroes6

-starcraft 2

-shogun 2 total war

-dead island

-two worlds 2

-Rage

Co do wymagań myślę że nie są zbyt ważne bo kupuje sobie laptopa (a dokładniej :http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/acer-aspire-5750g-i5-2410m-4gb-1tb-w7hp.bhtml). Chciałbym dodać że nie chcę gry która jest:

-prosta

-brzydka (graficznie

-nudna.

Szukam czegoś:

-wyzywającego

-ciekawego

-gra mająca to coś.

Gatunek nie interesuje mnie. Jeśli możecie to powiedzcie co sądzicie o tych grach i wymiencie jakieś inne.