Nie kur** będą robić grę za darmo i opłacać z własnej kieszeni, żeby daniofordon mógł sobie pograć za friko... Zrozumcie, że muszą za coś utrzymać serwery i wypłacić z czegoś pensje. Nie jesteś gotowy żeby płacić to graj a z czasem osiągniesz większość rzeczy. Zauważyłem, że na tym forum jest typowe wylewanie smutów. To p2w tu jeszcze co innego. Wy byście chcieli mieć wszystko, nie dając z siebie nic. Na myśl o zasadach obowiązujących na tym forum boli mnie głowa. W szukam MMO jakieś durne wymogi, bo tak i ch**. Nie można sobie wejść i poprosić o pomoc w wyborze gry bo wieszak Majt Taj wejdzie i napisze brak akceptacji i tyle. CO CI SZKODZI CZLOWIEKU ZE KTOS PROSI O POMOC W WYBORZE GRY! Twoje durnoty, że było takich tematów miliony itp na nic się tu nie zda, bo jeżeli znalazłby odpowiedź to by nie szukał, tak? Widać, że chcesz się dowartościować i jesteś "strażnikiem" gównianego forum o gierkach komputerowych. To mój ostatni post na tym forum, dziękuję za uwagę życzę wszystkim jak najlepiej a majt tajowi wielkiego ... Zresztą to dla niego chleb powszedni więc... Z fartem, cześćpompa.
człowieku serwery mogli, by utrzymać spokojnie z palcem w d*pie bez dawania wszystkiego do item shopu... widać chyba
nie grałeś w margonem rozumiem to, że gra musi się z czegoś utrzymywać, ale margonem to przegięcie oni chcą kase
za wszystko a
takie dzieci kradną od rodziców telefony, żeby wysłać sms na sł tylko, żeby być najlepszym twórcy margonem mają to w d*pie ważne, że hajs się zgadza ch*j w to, jak te pieniądze zdobędą i co z tego, że będę napierdalał w to 24h 7 dni w tygodniu jak taki dzieciak wejdzie wyśle 50sms i ma to, co ja osiągnąłem np w miecha on ma to w 10min i to jest sprawiedliwe ? twórców margonem powinni do sądu zaciągnąć za wyciąganie pieniędzy od młodej nie świadomej co robią młodzieży tyle w temacie